Повідомили попередню причину обвалу мосту на Волині

Повідомили попередню причину обвалу мосту на Волині
У Службі автомобільних доріг Волині повідомили попередню причину обвалу мосту в селі П'ятидні Володимир-Волинського району.

Про це йдеться на сторінці САД у Волинській області.

За попередньою інформацією, обвал стався внаслідок технічних помилок, допущених ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини.

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, на автомобільній дорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне трапився нещасний випадок – стався обвал тротуарної частини мосту в с. П’ятидні, на якому проводились ремонтні роботи. Травмувалися 5 працівників підприємства ТзОВ "РБП ТрансМост", яке ремонтує цей міст на умовах субпідряду. Наразі двоє з потерпілих перебувають вдома, ще троє в лікарні.

Штучна споруда, де сталась пригода, розташована на ділянці Устилуг – Володимир-Волинський, де проводиться капітальний ремонт за контрактами, укладеними в рамках реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обвал мосту на Волині: розповіли про стан постраждалих

Ремонтні роботи на цій 13-кілометровій ділянці розпочались у 2020 році. Торік влаштували вирівнюючий шар дорожнього покриття, ремонт продовжується в поточному році.

Підрядне підприємство – DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща).Технічний нагляд за проектуванням та виконанням робіт на об’єкті здійснюється незалежними компаніями СП B-Act Sp. Z o.o. I PROCOM Construction Sp. Z o.o.

Проїзд цією ділянкою автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється правою смугою руху.

У поліції Волині зазначили, що тривають слідчі дії. Наразі поліцейські опитали очевидців пригоди, потерпілих, отримали зразки всієї необхідної документації та далі пильно розслідують справу. Протягом доби відомості будуть внесені в ЄРДР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За попередньою інформацією, обвал стався внаслідок технічних помилок, допущених ще при будівництві мосту в 1962 році, а саме влаштування арматури неналежної довжини та в недостатній кількості при бетонуванні (розширенні) тротуарної частини".

Це маячня, а не пояснення.
Обвал стався під час демонтажу конструкцій, які простояли з 1962 року без проблем.

Польське панство будівельне вважає, що приїхало на східні креси як колонізатори Америки на Дикий Захід і може вішати аборигенам маячню.
Ну, якщо аборигени на це погоджуються, то чому й ні.
Відповісти