Побачив дівчинку в халаті і почав чіплятися: поліція повідомила подробиці затримання тренера з Горохова

Побачив дівчинку в халаті і почав чіплятися: поліція  повідомила подробиці затримання тренера з Горохова
У відділі комунікації поліції Закарпатської області повідомили подробиці затримання тренера з боксу горохівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Про це йдеться на сайті поліції Закарпаття.

За інформацією відділі комунікації, у суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера.

Співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. За словами свідків, на їхні крики він не реагував.

Тоді поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Окрім цього, слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному на період досудового розслідування запобіжного заходу. Сьогодні, 16 березня, слідчий суддя розглянув клопотання та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

Нагадаємо, з власних джерел Інформаційному агентству ВолиньPost відомо, що йдеться про 56-річного тренера горохівської ДЮСШ Набіжана Артикова.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одним словом цей боксер-гегемон, нарешті доскакався, тоже мені - "тренер". Не можу зрозуміти цих ну дуже слабеньких на передок уродів? Невже у таких чоловіків клепки в голові немає, коли з'являється бажання помацати молоденьке тіло дівчини. Перед тим, як допускати таких людей до тренерської діяльності та ще коли у нього в групі неповнолітні чи молоді дівчати, мабуть треба, щоб кожний кандидат у тренери, спочатку пройшов поліграф на предмет: чи часом не являється він маніяком-педофілом ???
Відповісти
Або, перш ніж допускати, треба каструвати. За згодою "сторін".
Відповісти
послухайте аудіо, людина не винна. Він навпаки просив шоб та дівчина не шльондрала в Ужгороді
Відповісти
Нехай для початку та 14-річна дівчина розкаже звідки та від яких мужиків її він забирав і за що він її насварив??? І як вона його провокувала і як вони сестрою та з подругами які там були це все підставили? І як вона інших дівчат просили щоб вони говорили тещо вона їм сказала??? Якщо добре послухати запис можна зрозуміти за що тренер матюкає дівчину... і як він просить її щоб не ходила більше до мужиків... Саме легше людину з говном змішати не розібравшись в ситуації... Людям аби яд свій виплиснути на когось!!!
Відповісти
В 14 років є вже такі "дєвочки", які зі сприяння своїх розпустних мамочок бачили вже таких "тренерів", що цьому тренеру треба ще довго жити, щоб щось подібне побачити. Сусідська дівка почала в 12 років фарбувати волосся, жаргон - як в зека, який відсидів рочків десять, а "тренерів" в неї вже було - хрЕнова туча. Зараз з мамою вона вигнала тата в Польщу обрізати сади, тому що треба бабла, аби заплатити за навчання в якомусь учітєльському інституті, щоб купити "диплом". Тому "методичка" ментам: треба добре розібратись, хто є хто і хто на що здатний. Щоб так не вийшло, як з вихователькою дитсадка, яка ніби-то заклеювала скочем дітям рот. Навіщо травмувати невинних людей!? Я, наприклад, ніяк не можу повірити, що тренер в такому зрілому віці в присутності інши дітей поліз до цієї дівки, щоб відібрати в неї "цноту"... Чи навіть без присутності? Га? Ну, ніяк не вкладається в голові. Щось тут не так? І ще цікаво, хто в "потерпілої" мати. Шукайте жінку,- кажуть французи. Вона причина всіх причин.
Відповісти
Останні новини
Побачив дівчинку в халаті і почав чіплятися: поліція повідомила подробиці затримання тренера з Горохова
16 березень, 2021, 12:10