На Волині ремонтують дві ділянки дороги: водіїв попереджають про обмеження

На Волині ремонтують дві ділянки дороги: водіїв попереджають про обмеження
На Волині ведуть капітальний ремонт на двох ділянах М-19. Водії транспортних засобів попереджають про можливі обмеження.

Про це інформує "Укравтодор".

Із міжнародного маршруту М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече почали сезон у Волинській області. На окремих ділянках від міста Ковель до села Переспа завершують капітальний ремонт.

Від Ковеля до села Воля-Любитівська: поширюють під перехідно-швидкісні смуги і заїзні кишені, облаштовують узбіччя та відкоси. Від Ковеля до села Колодяжне виконують фрезерування дорожнього покриття. Працює підрядна організація «ПБС».

Ділянка між селами Свидники та Переспа: встановлюють поперечні дренажі для водовідведення. Плюс влаштовують бордюри у місцях зупинок громадського транспорту та пішохідні доріжки. Нижній шар асфальту на цьому об’єкті влаштували наприкінці 2020 року, тож за сприятливої погоди почнуть влаштовувати верхній шар. Працює підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Про зміну режиму руху транспорту на ділянках ремонтних робіт водіїв попереджають інформаційні знаки.

Міжнародний маршрут Доманове (на м.Брест) Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) з’єднує Волинську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області. У 2020 році у рамках програми президента Велике будівництво відновили більшу частину шляху – понад 230 км.

У 2021 році відновлення траси по всій довжині є одним з пріоритетних напрямків. Ремонтні роботи окрім Волинської області триватимуть також у Чернівецькій та Тернопільській областях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині ремонтують дві ділянки дороги: водіїв попереджають про обмеження
17 березень, 2021, 20:41