У Луцьку викрили канал постачання незаконного дизельного палива та бензину

У Луцьку викрили канал постачання незаконного дизельного палива та бензину
Податкова міліція Волині ліквідувала міжрегіональний канал постачання пального сумнівного походження на територію області.

Про це інформує ДФС у Волинській області.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, на підставі ухвали суду провели санкціоновані слідчі дії.

За результатами проведеного обшуку в місті Луцьку припинили діяльність складу пально-мастильних матеріалів, де зберігали й реалізовували необліковане дизельне паливо та бензин без документів щодо його походження, а також без сертифікатів якості на відповідність вимогам ДСТУ. При цьому, в ході проведених заходів затримали бензовоз, який саме зливав пальне до резервуарів складу.

Разом з тим, встановили, що реалізацію пального здійснювали за готівкові кошти без застосування в установленому законом порядку реєстраторів розрахункових операцій.

Відтак, фіскали з незаконного обігу вилучили більше 130 тон пального, паливно-роздавальні модулі, металеві резервуари та бочки, чорнові записи про надходження та реалізацію пального. Крім того, вилучили транспортний засіб, а саме бензовоз, яким здійснювали транспортування пально-мастильних матеріалів на даний склад. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько 5 мільйонів гривень.




Зауважимо, що податкова міліція ГУ ДФС у Волинській області діяла у складі міжвідомчої регіональної групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Волинської області, а саме працівників Головного управління ДПС у Волинській області, УСБУ у Волинській області, УСР у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, управління Держпраці у Волинській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
координати таємних заправок 50.7385129,25.3593182,266 ; 50.749419,25.3217545,232
Відповісти
Останні новини
У Луцьку викрили канал постачання незаконного дизельного палива та бензину
18 березень, 2021, 11:25