На Волині запрацювала ще одна поліцейська станція

На Волині запрацювала ще одна поліцейська станція
Сьогодні, 18 березня, у селі Заріччя Володимир-Волинської громади відкрили поліцейську станцію.

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

Обслуговує вона вісім населених пунктів, в яких проживають понад чотири тисячі осіб. Станцію облаштували у приміщенні сільської ради, там зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання.

Реалізувати проєкт «Поліцейський офіцер громади» у Зарічанській громаді вдалося завдяки співпраці та спільним зусиллям поліцейських та місцевої влади.

Поліцейським офіцером тут з кінця 2020 року працює Андрій Грицюк. Правоохоронцю створили комфортні умови для виконання функціональних обов’язків та забезпечили службовим автомобілем, в якому є все необхідне технічне обладнання, сейф, термопринтер для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструменти, які потрібні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

Завдяки цьому поліцейському вдасться ще краще боротись зі злочинністю на місцях для забезпечення спокою жителів своєї громади.

Нагадаємо, що Волинь є однією з перших, хто долучився до проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нині на території області працює 33 поліцейські офіцери, всі вони є повністю забезпечені службовими автомобілями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині запрацювала ще одна поліцейська станція
18 березень, 2021, 15:55