У Луцьку ділянка двору п'ятиповерхівки провалилася в підвал. ФОТО

У Луцьку ділянка двору п'ятиповерхівки провалилася в підвал. ФОТО
У Луцьку ділянка двору багатоповерхівки провалилася в підвал.

Надзвичайна пригода сталася на проспекті Грушевського, 28, - пише ТРК "Аверс".

Кілька ночей мешканці будівлі не сплять, бо побоюються за своє життя. Переймаються, аби не сталося такої біди, як на Рівненській 109, де 10 червня 2012 року обвалилася частина багатоповерхівки.

Під час зливи, яка 30 липня понад три години поливала місто, частину прибудинкової території змило у підвал, де під тиском води ще й зруйнувало частину стіни.

На щастя, кажуть люди, вони підвальним приміщенням не користуються.

"Діло в тому, що там завжди стояла вода. Там майже нікого не було, щоб вода не стояла. Це одне, а друге, дякуючи тому, що два місяці вже роблять дорогу, вода вся пішла в підвал… Воно вже було тут те провалля. Це вже тільки оця стихія дала толчок", - каже мешканка будинку Лідія Малкіна.

Мешканці розповіли - в їхньому дворі після зливи вода стояла вище колін. Дехто із місцевих, проходячи біля будинку потрапив у провалля. Втім, на щастя, обійшлось без трагедії.

Після того, як рівень води впав, люди відгородили провалля та викликали рятувальників. Мешканці кажуть, воду із підвалу відкачували два дні. Керівник ЖКП №3 Руслан Юлдашев переконує - провалля без нагляду не залишать.

"Для початку ми будемо ремонтувати ту стіну, яка в підвал іде… Будемо розбирати її, робити по-новому, потім буде засипатися земля… Роботи розпочнуться тоді, коли земля підсохне, бо ми ж не можемо положити фундамент в болото", - зауважив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вкажіть вірну адресу, це не Грушевського,30, а швидше за все 28!
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
От нерозумію наших людей, по ночам не сплять... А слабо всім мешканцям будинку зібратись, порахувати суму необхідних коштів на ремонт і САМИМ заплатити за ремонт СВОГО житла. Я, як мешканець міста і платник податків немаю ніякого бажання оплачувати комусь ремонт.
Відповісти
В квартирах даного типу "своє" - лише повітря між стінами. Плюс люди кожного місяця платять за комунальні платежі в тч і ЖЕКу.
Відповісти
http://ibud.ua/ru/novost/bilshist-ukrayynskikh-vlasnikiv-kvartir-lishe-vlasnikami-povitrya-mizh-stinami-12693

почитайте
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ділянка двору п'ятиповерхівки провалилася в підвал. ФОТО
06 серпень, 2013, 10:16