Кандидата Яворського назвали «системним і злісним порушником»

Кандидата Яворського назвали «системним і злісним порушником»
Серед кандидатів у депутати Луцької міської ради на довиборах, які пройдуть 18 серпня, найбільшим порушником передвиборчого законодавства є кандидат від Партії регіонів Аркадій Яворський (на фото), - заявив голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко.

Григоренко назвав регіонала Яворського «найбільш системним і злісний порушником».

Григоренко пояснив:

«Аркадій Яворський розпочав передвиборну агітацію ще до офіційної реєстрації його кандидатом. Це зафіксувала команда кандидата Василя Токарського, після чого Яворському винесли офіційне попередження», - розповів Григоренко.

Зі слів Григоренка, Аркадій Яворський так само – до офіційної реєстрації і до відкриття виборчого рахунку розмістив у низці видань рекламні матеріали, які не були проплачені з його виборчого фонду, а також випустив агітаційну листівку.

«Коли кандидат Дмитро Дубняк оскаржив такі дії, і почалося з’ясування обставин цього – то виявлося, що розміщення цих матеріалів оплатила довірена Яворського, депутат Волинської обласної ради Олег Батюк», - розповів Григоренко.

Окрім того, у «Батьківщині» розповіли:

«За неофіційною інформацією, яка є в нашому розпорядженні, 11 кандидатів, які нещодавно знялися – це люди від Аркадія Яворського. Це – технічні кандидати Партії регіонів, висування яких мало на меті отримати максимальну кількість «своїх» членів дільничних виборчкомів», - заявив Сергій Григоренко.

Він додав, що його партія веде перемовини з окремими технічними кандидатами, і деякі з них, можливо, найближчим часом погодяться розказати, хто їх спонукав висуватися і що їм за це обіцяли.

Зі слів політика, Аркадій Яворський поширює неправдиву інформацію, що нібито за його сприяння триває ремонт асфальтового покриття у дворі на вулиці Грушевського,1. «Але за нашою інформацією, це робиться за кошти обласного бюджету, і Яворський немає до того ніякого відношення. Це нахабна брехня і введення в оману виборців», - заявив Григоренко.

«Аркадій Яворський всіляко приховує, що він висунутий Партією регіонів. Ні на його агітаційній продукції, ні на наметах, ні на білбордах цього не вказано. Очевидно, він розуміє що це непопулярна партія, за яку лучани не голосуватимуть Тому він і тут вводить виборців в оману», - вважає голова луцької «Батьківщини».

«Ми вважаємо, що Яворський діє на сьогодні цинічно і нахабно. Про жодну честь офіцера тут не йдеться. Ми готуємо подальші оскарження його дій», - каже Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Григоренко замовкни, розквоктався тут...
Відповісти
клоун Григоренко знову на арені))) де оповідання про Дубняка, який захищає природу на озерах і літає на "Гріпенах" з Луцького аеропорту)))
Відповісти
Снять Яворского!!! Или точнее обоих!!!
Відповісти
поміняти заголовок статті,бо ще є Костянтин Яворський,який не є "злісним порушником",а хороший кандидат у депутати!
Відповісти
Технический от Токарского) Раскажи тут, все знают уже хих=))))
Відповісти
ти називаєш Костянтина Яворського "технічним" через те,що він успішно навчався в Луцькому ТЕХНІЧНОМУ університеті?
тоді Аркадій Яворський-військовий кандидат Токарського?чи к?
Відповісти
Имеется ввиду что КОНСТАНТИН ЯВОРСКИЙ технический кандидат.
Відповісти
ну тут депутат Сергій Григоренко, мяко кажучи, ввів людей в оману, бо ТВК ніякого попередження А.Яворському не виносила
та й скарг від В.Токарського в комісії не було
знаю достовірно, бо сам відвідую всі засідання територіальної виборчої комісії і про всі рішення ТВК публікую згодом на сайті ВолиньМедіа
Відповісти
То той Григоренко, шо злосний браконьєр? Ну то йому ніхто не повірить.
Відповісти
Проплачений Волиньпост набрид!!!! Стаття зроблена щоб висміяти людину слова і честі( а навпаки вигородити пройдисвитів!!!
Відповісти
найбільша проблема батьківщини, що вона намагається видати уявне, за справжнє, мовчить, коли треба говорити, говорить, коли треба мовчати, а саме головне не робить, коли МОЖЕ робити і ПРОДАЄ і думає, що це ніхто не помітить...Гидко від таких т.з. політиків, а потім думає, а чого нас не підтримують))) риги гірші, але і за юлю просто так ніхто не проголосує...тому і отримують голоси інші, а потім стають ригами, тому що ахвіцери000
Відповісти
Як же мене вже задовбали ті опозиціонери! Вічно в них якісь проблеми! ВИ ЛЮДЬМИ БУТИ МОЖЕТЕ???
Відповісти
проблема в тому, що надто продажні,але не всі, хочеться надто багато урвати, а от риги всеодно паскудніші, тому висновок - "Свобода", вона хоч і п"є))),як Боруцький))),чи хто там,))) але флот зганьбить))) В оригіналі " Все проп"ю - а флот не опозорю")))Таких і патруль не забирав)))
Відповісти
виправлення - все проп"Є, але флот НЕ зганьбить! До речі, на флоті, коли матрос лежав головою до корабля, його патруль не забирав, так і Свобода)))
Відповісти
Меньше розмов ,якщо є порушення подавайте до суду.
Відповісти
Цей регіональний зрадник-генерал на кожному кроці кричить про честь офіцера. То що цинічно порушувати всі закони, брехати про асфальтування дворових територій, приховувати, що працював у команді Нашої України в Одесі, не показувати квартири в Одесі та Луцьку, величезний палац з озерами та басейном у Струмівці, коли є тисячі безквартирних, приховувати, що є плоттю від плоті Партії Регіонів, бути причетним до махінацій на кордоні - це нормально?????? Ганьба таким генералам-кагебістам, адже ще приховує, що при совєтах служив у КГБ. І ця людина на кожному кроці волає про честь. Фу, ганьба!
Відповісти
Палац в Струмовке)))) Вы кому врёте, кто вам Вася поверит, это Луцк, нету у него никакого палаца в Струмовке! И дороги он делает!
Відповісти
Шелеп - Політполіглот!! - "скарг від В.Токарського в комісії не було знаю достовірно, бо сам працюю на цього кандидата і мушу відвідувати всі засідання територіальної виборчої комісії і про всі рішення ТВК публікую згодом на сайті ВолиньМедіа"
Відповісти
Аркадій та ще й Семенович, щось тут нечисто. Українці, будьте пильними: менше як за 300 грн свій голос не від(про)давайте! Ще дуже смішно читати про якусь "честь" якогось "охвіцера" - хіба в Уркаїні можна дослужитись до генерала(!) і зберегти якусь "честь". Черговий ригівський розводняк для лошків.
Відповісти
Аркаша Яворський - великий воєвода. За кошти отримані на посаді НШ ПнЗхН ПВ України можна зробити дороги по всій волинській області.
Відповісти
Останні новини
Кандидата Яворського назвали «системним і злісним порушником»
06 серпень, 2013, 13:32