Луцька депутатка каже, що на неї нападав лікар

Луцька депутатка каже, що на неї нападав лікар
Виявилося, що чоловік, який з пістолетом напав на депутата Луцької міської ради Катерину Приступу, працює завідувачем відділення одного з медичних центрів обласної дитячої лікарні.

Прокуратура та правоохоронні органи Луцька проводять слідчі дії стосовно інциденту, - пише Слово Волині.

Нагадаємо, під час засідання сесії ради, що відбулося 1 серпня, депутат від «Батьківщини» Сергій Григоренко розповів про напад з пістолетом на депутата міськради Катерину Приступу.

Приступа розповіла, що повертаючись додому з сім’єю, 31 липня, вона не змогла під’їхати до під’їзду власного будинку. Зі слів Приступи, автомобіль Mitsubishi повністю загородив в’їзд до під’їзду.

«У машині перебували чоловік та дівчина, яка, по нашому приїзді, покинула авто. Сам водій не реагував на «знаки» прохання від’їхати», - повідомила депутат.

А коли Приступа разом з маленькою дитиною почала підніматися у під’їзд, водій іномарки вибіг і з криками, на кшталт «Зараз застрелю!», почав розмахувати пістолетом перед нею.

«Спочатку я почула, як він з пістолетом погрожує моєму двоюрідному братові. А коли обернулась зі словами «що ви робите?» - нападник почав погрожувати і мені», - зазначила Катерина Приступа.

Інцидент побачили сусіди і почали вибігати з будинку та викликали міліцію. Сам нападник сховав зброю, але на цьому не зупинився. Кривдник почав створювати аварійну ситуацію, повністю перегородивши дорогу прибудинкової території.

Окрім цього, він вийшов з пляшкою коньяку і з нецензурною лайкою звернувся до брата потерпілої.

«Ти хто тут такий? Завтра будеш у моєму кабінеті відчитуватися за свої дії», - мовив він.

Зі слів депутата, після приїзду міліція будь-яких свідчень у нападника не брала. Більше того, кривдник спокійно поїхав, не пройшовши перевірку на вміст алкоголю чи наркотиків у крові.

«Вони тільки перевірили, що він дійсно має документи на зброю. І повідомили, що перевіркою стану організму займається державтоінспекція», - розповідає депутат.

Також вона розповіла, що нападник – лікар, завідувач відділення одного з медичних центрів обласної дитячої лікарні. Саме через свою «високу» посаду, лікар днями телефонував до двоюрідного брата Катерини Приступи та просив закрити справу.

«Від нього мені нічого не потрібно. Я лишень хочу, щоб його позбавили права зберігання користування зброєю. І щоб зробили незалежну експертизу чи він психічно здоровий. Бо в той вечір – він був повний «неадекват», - повідомила Приступа.

Зі слів депутата, слідство ще триває і справа затягується.

Постраждала, як і Сергій Григоренко вважають, що ситуація мала скоріше побутовий характер, чим політичний.

«Тоді кривдник й сам не знав, що це була депутат Луцької міськради», - зазначив Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Приступа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не думаю, шо лікар ні з того ні з сього бігати з пістолетом почав, мабуть відчув загрозу від "білої і пухнастої" дипутатки.
Відповісти
всім роздати стволи.тоді чудо врачі по опускаються.хто був не дай бог в лікарні пойме про що я..таких виродків і на робочих місцях зашкалює.безконтрольні і там...хочу заріжу хочу лічу..і то і то за гроші..
Відповісти
А все дуже просто: в звичайний спір на дорозі між двома чоловіками влізла су*ка з депутатським мандатом(купою комплексів чи просто образою на весь світ) та вирішила показати свою значимість і заодно попіаритись. Цю ідею підхватив та пропхнув в ЗМІ її старший колега... Ну що ж свого вона добилась - ім"я кАТЕРИНИ пРИСТУПИ спливло на поверхню... хоч і в якості гів*а, але результат є....
Відповісти
Яке ъхало, таке й здибало.
Відповісти