Музиканту, який осквернив український прапор, заборонили вʼїзд в Україну

Музиканту, який осквернив український прапор, заборонили вʼїзд в Україну
Служба безпеки України закрила вʼїзд у країну музикантові скандального американського гурту Джареду Хенегану на пʼять років за інцидент із прапором.

«В інтересах забезпечення безпеки України, керуючись статтею 13 закону України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, СБУ прийнято рішення про заборону вʼїзду на територію України терміном на 5 років громадянину США Джареду Хенегану», ‒ повідомили в прес-центрі СБУ.

Нагадаємо, в Україні та Росії розгорівся скандал навколо осквернення українського і російського прапорів групою Bloodhound Gang. Про витівки музикантів широка публіка дізналася після того, як відео з концерту потрапило в інтернет. Український МЗС закликають визнати музикантів персонами нон-грата. За фактом наруги над державним прапором України МВС відкрило кримінальне провадження.

У Росії гурту скоротили термін перебування в країні, а в аеропорту Анапи Bloodhound Gang закидали помідорами і тухлими яйцями. Мешканці накинулися на бас-гітариста і порвали на його очах американський прапор.

В Україні група хакерів UA anonymous «поклали» сайт гурту Bloodhound Gang. «Поки українські політики відмовчуються, ми діємо ‒ ддос-атака на сайт тих, хто познущався над прапором», ‒ прокоментували вони.

У посольстві США в Україні витівку музиканта назвали «зухвалою» та «огидною».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За фактом наруги над державним прапором України МВС відкрило кримінальне провадження" 3,14здец просто, оце працюють
Відповісти
Останні новини
Музиканту, який осквернив український прапор, заборонили вʼїзд в Україну
06 серпень, 2013, 18:47