Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем Чайкою: 22-26 березня. ВІДЕО

Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем Чайкою: 22-26 березня. ВІДЕО
Вже традиційно Ковельський міський голова Ігор Чайка підготував дайджест з підсумками робочого тижня.

Так, головною подією тижня стала сесія Ковельської міської ради. З-поміж питань прийняли важливі рішення, що стосуються закладів дошкільної та шкільної освіти. Зокрема, підтримали проєкт реконструкції санвузлів для дитсадків, а також капітальний ремонт санвузлів та каналізаційної системи ліцею №7.

Під час сесії обранці громади затвердили ще 4 прибудинкові території та дороги, які планують відремонтувати цьогоріч. Додамо, що раніше ухвалили рішення щодо реконструкції 5 дворів.

Також нагородили техпрацівницю Ольгу Дорош, яка врятувала жінку з палаючого будинку на вулиці Грушевського до приїзду рятувальників.

"Жінка була вся чорна, кричала, задихалася. Туди зайти було нереально через великий дим і їдкий запах", - пригадала Ольга Дорош. Їй аплодувала уся сесійна зала.

Окрім того, уклали меморандум про співпрацю між Ковельською міською радою та Волинським національним університетом імені Лесі Українки. Очільник Ковельської територіальної громади Ігор Чайка та його заступники під час зустрічі обговорили з представниками вишу вже наявні та нові напрямки співпраці. Зокрема, актуальними наразі векторами є розробка науковцями концепції щодо відведення води у декількох районах Ковеля і унеможливлення таким чином підтоплень, а також спільне із географічним факультетом напрацювання концепції розвитку туризму у Ковельській територіальній громаді.

Запрацювала й "гаряча лінія" міського голови, куди можна безкоштовно зателефонувати і повідомити про аварійні ситуації, відключення, аварійні випадки, що загрожують життю, здоров'ю чи безпеці. До слова, упродовж тижня ковельчан найчастіше турбував благоустрій міста, облаштування дворів, підтоплення, а також порушення прав споживачів. Номер "гарячої лінії": 0 (800) 219-019.

Детальніше - у відео:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем Чайкою: 22-26 березня. ВІДЕО
27 березень, 2021, 12:11