На Волині виступав «матюкливий шансоньє»

На Волині виступав «матюкливий шансоньє»
Народний артист України Олег Гаврилюк виступив у Маневицькій виправній колонію №42 та Ковельській виховній колонії.

Концерт відбувся за сприяння Голови Державної пенітенціарної служби генерал-лейтенанта внутрішньої служби Олександра Лісіцкова, - повідомили у прес-службі обласного управління ДПтС.

Протягом десяти років співак шукав меценатів і цей концертний тур став можливий завдяки підтримці саме Державної пенітенціарної служби України.

У Маневицькій ВК №42 концертна програма розпочалася із декламування авторських віршів Олега Гаврилюка.

«Спочатку засуджені уважно вслухалися в тексти пісень, а наприкінці виступу жваво аплодували та брали автографи у співака. Народний артист звернувся до аудиторії із наступними словами: «Вы нужны по ту сторону забора… Желаю Вам скорее освободиться и построить свою жизнь, свой рай на земле. Моим раем стала моя семья», - пишуть в прес-службі.

Зазначимо, що діти актора Даяна та Аскольд також виступали перед засудженими. Для всіх відділень соціально-виховної та психологічної служби виконавець роздав диски.

У Ковельській виховній колонії програма була дещо іншою. Також слухачами концерту стали і засуджені, і працівники установи.

Вихованці колонії в знак подяки подарували Народному артисту України вишиту ікону.

Довідка

Українські ЗМІ, для прикладу, Українська правда, назвали Гаврилюка матюкливим шансоньє після того, як в липні президент Віктор Янукович нагородив співака званням Народний артист України. Журналістів здивувало таке рішення Януковича, бо Гаврилюк у своїх піснях часто використовує нецензурну лексику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині виступав «матюкливий шансоньє»
07 серпень, 2013, 08:00