На Волині судили злодія-рецидивіста, який у школі обікрав техпрацівницю

На Волині судили злодія-рецидивіста, який у школі обікрав техпрацівницю
У Ковелі судили чоловіка, який в одній зі шкіл пограбував техпрацівницю, витягнувши з сумочки гаманця. Після крадіжки його намагалися затримати директорка та завгосп навчального закладу.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області призначив злочинцю покарання у виді двох років позбавлення волі, - пишуть Волинські новини.

Злочин трапився 19 жовтня минулого року в закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №6 на вулиці Брестській, 23 в Ковелі. Чоловік викрав з сумочки техпрацівниці, яка лежала на стільчику в коридорі, гаманець з 300 гривнями. Коли ж крадій намагався покинути навчальний заклад, його помітили директорка та завгосп школи, та намагалися затримати, однак йому вдалося втекти.

У суді обвинувачений, який був раніше судимим, визнав свою вину. Він розповів, що в той день приїхав до Ковеля, аби потім слідувати до Білорусі. Перебуваючи біля школи, він вирішив зайти у вбиральню, однак в приміщенні побачив на стільці відкриту жіночу сумочку. Коли він вкрав гаманець з сумки, до нього підійшло дві жінки, одна з яких схопила його за одяг, сказавши повернути вкрадене. Проте чоловік втік, оскільки дуже злякався. На території школи крадій згубив свій рюкзак з одягом та документами. Спочатку він думав повернути гаманець, однак побачив біля школи поліцейських та втік. Чоловік розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати.

Обираючи міру покарання, до пом'якшуючих обставин суд відніс визнання вини, щире каяття в скоєному, добровільне відшкодування заподіяної шкоди потерпілій, а також те, що обвинувачений має третю групу інвалідності.

Також суд врахував, що в житті обвинуваченого відбулися позитивні зміни. Він перебуває у фактичних шлюбних відносинах з жінкою, на його утриманні троє неповнолітніх дітей, найближчим часом має намір укласти шлюб та усиновити їх.

Злочинцю призначили покарання у виді двох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судили злодія-рецидивіста, який у школі обікрав техпрацівницю
28 березень, 2021, 20:17