Представники «Аграрної партії» проігнорували засідання земельної комісії Луцької райради

Представники «Аграрної партії» проігнорували засідання земельної комісії Луцької райради
30 березня у Луцькій районній раді планували засідання комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин. Однак, окрім голови, на засідання не з’явився жоден депутат.

Про це йдеться на сайті Луцької районної ради.

Із семи членів комісії п’ятеро – представники «Аграрної партії»: Ольга Вегера, Галина Дзецько, Раїса Кучмук, Ігор Члек, Андрій Щерблюк.

Як розповіла голова комісії Тетяна Павлова-Багрійчук, на розгляд виносили питання щодо дозволу користування надрами, зміни меж територіальних громад, проєкт підтримки агропромислового комплексу у 2021 році.

На комісію прийшли представники департаменту АПК Волинської ОДА, щоб проінформувати депутатів щодо державної підтримки сільськогосподарського виробництва.

«Про який розвиток села може йти мова, коли самі представники партії, яка мала би відстоювати інтереси аграріїв, ігнорують профільну комісію. Хотіла б нагадати, що основним обов’язком депутатів місцевих рад є участь у роботі постійних комісій та сесій відповідної ради», - зауважила Тетаня Павлова-Багрійчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аграрії тільки дерибаном вміють займатися, а не розвитком району, через що і порушені багато кримінальнихї справ на Щерблюка і ко
Відповісти
Останні новини
Представники «Аграрної партії» проігнорували засідання земельної комісії Луцької райради
30 березень, 2021, 11:25