«Волинь» зіграє з нововолинським «Шахтарем»

«Волинь» зіграє з нововолинським «Шахтарем»
Матч між «Шахтарем» та луцькою «Волинню» відбудеться у Нововолинську.

Зіграють команди 20 серпня, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

ФК «Волинь» відгукнувся на запрошення Нововолинської федерації футболу та місцевої влади, які цього дня відзначатимуть 55-річчя стадіону «Шахтар» та однойменного футбольного клубу.

Поєдинок стане й початком святкувань Дня шахтаря в місті. Початок матчу ‒ о 17:00.

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів клубній прес-службі, що «у Нововолинську завжди були хороші гравці, хоч останнім часом перспективи шахтарського футболу трохи потьмяніли».

«Але ми обов’язково приїдемо поспілкуємося із тренерами, функціонерами від футболу і це стане початком нової компанії популяризації футболу в області. Нам дуже хочеться дати новий імпульс розвитку цього виду спорту, збурити до активності обласні і районні федерації, започаткувати нові стосунки із місцевими активістами футболу. Плануємо зокрема завітати до Ковеля, команда якого стала цього року чемпіоном області», ‒ додав він.

У ФК «Волинь» звертається до всіх районних федерацій та футбольних клубів області разом популяризувати місцевий футбол. «Волинь» готова якомога частіше проводити товариські матчі в районах області.

У такий спосіб ми гуртуватимемо вболівальників улюбленої гри мільйонів, перевірятимемо футбольну інфраструктуру на місцях, допомагатимемо розвинути місцеві таланти, на які завжди був багатий волинський футбол, ‒ говорять у «Волині».

«Звертайтеся до нас із пропозиціями про спільні матчі, акції. «Волинь» спроможна віднайти у календарі дні для таких поєдинків, ‒ зазначив Віталій Кварцяний. – Ми хочемо подивитися, що хто планує, хто хоче працювати на благо волинського футболу, а хто просто так відбуває роботу. Тому чекаємо ваших пропозицій, після чого складемо графік матчів «Волині» у районах».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За яку команду гратиме Коцан?
Відповісти
Як це за яку? По тайму за кожну
Відповісти
Повертається ера Кварцяного 20 століття. Хто прочитав його книгу - зрозуміє. Заробляння на товарняках хай навіть копійок, але щоб не мінус... Соловичі, тепер Нововолинськ. Заодно і селекція для дубля. ТАК ТРИМАТИ
Відповісти