Які види фризерів для морозива бувають та в чому їх особливість*

Які види фризерів для морозива бувають та в чому їх особливість*
Фризери для морозива - компактне обладнання, яке прекрасно підійде для кафе, вуличної торгової точки або річного кіоску. З його допомогою за лічені хвилини можна приготувати смачний десерт, який користується незмінною популярністю вже довгі роки.

Прилад простий в управлінні і не вимагає професійної підготовки персоналу. Процес виготовлення продукту зводиться до збивання сировини з молочної суміші і його охолодження. На виході виходить ніжна кремоподібна або щільна маса, значно збільшена в обсязі за рахунок насичення повітрям. Реалізація відбувається відразу після приготування. Вивантаження здійснюється в стаканчики або в бункер.

Фризер від jv-kontakt.com для приготування м'якого та твердого морозива - справжня знахідка для тих, хто хоче урізноманітнити солодке меню. Крім однойменного продукту вони виробляють коктейлі, сорбенти, заморожений йогурт і інші солодощі, які так люблять дорослі та діти. Різноманітність смаків і рецептур дозволяють зробити асортимент продукції унікальним, особливим для кожного закладу. Вибір обмежений лише польотом вашої фантазії.

Під фризер для м'якого морозива поміщається рідка суміш, яка безперервно переміщується в охолоджуючої ємності і остигає до -4 -8 °С. Під час змішування маса насичується повітряними бульбашками і дрібної крижаної крихтою, її обсяг стає більше в кілька разів. Остиглий продукт має консистенцію щільного мусу і дозується через роздатковий вузол.

Моделі можуть відрізнятися варіантом виконання:
• Настільний.
• Підлоговий.

Вони можуть бути статичними та пересувними. Потужні агрегати дають можливість отримати від 100 до 500 порцій на годину. Працюють вони як на сухому, так і на рідкому сировину. Низький рівень споживання енергії та висока продуктивність окупають вартість апарату в найкоротші терміни. Доступність і затребуваність - основні показники, яким і відповідає пристрій.

Переваги фризерів для м'якого морозива


1. Морозиво - це улюблені ласощі і дітей, і дорослих. Тому воно завжди добре продається. Якщо покупці будуть бачити процес його створення на фризерів, це підштовхне їх до покупки продукту.
2. Маючи апарат з двома циліндрами, можна отримати два види морозива плюс їх комбінацію. З одним циліндром вийде тільки один вид продукції, але його можна урізноманітнити Топпінг, сиропами, фруктами, ягодами, горіхами та іншими добавками і реалізувати за вищою ціною.
3. Простота експлуатації: для запуску механізму потрібно лише помістити суміш в бункер і включити апарат.
4. Економічність та прибутковість. Збивання дозволяє створити об'ємну, але легку порцію морозива. Потужні агрегати збільшують обсяг використаних напівфабрикатів майже в два рази, приносячи стовідсотковий прибуток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.