У Луцьку роздають листівки з закликом зупинити Козюру

У Луцьку роздають листівки з закликом зупинити Козюру
У центрі Луцька у понеділок, 13 лютого поширювали листівки, на яких йшлося, що жителі будинку на Винниченка, 4, вимагають у власників будівництва кафе «Буратіно» провести капітальний ремонт їхнього будинку та повернути земельну ділянку під забудову у комунальну власність.

Окрім цього, у листівці вказана вимога компенсувати жителям будинку матеріальну і моральну шкоду, спричинену будівництвом.

З повідомлення в листівці можна зрозуміти, що мова йде про порушення правил освітлення квартир, руйнацію будинку, тріщини в стінах.

Молодий чоловік, який роздавав листівки запевнив, що він діє від імені ініціативної групи мешканців будинку. Назвати точно квартири лучан, які проти забудови, він не зміг, зазначивши, що група створена з жителів усього будинку.

В інформаційному повідомлені також йдеться, що у вівторок, 14 лютого о 16:30 відбудуться збори учасників цієї ініціативної групи.

Нагадаємо, на вулиці Винниченка кілька місяців тому почалося будівництво біля колишнього кафе «Буратіно». У новинах каналів місцевого та центрального телебачення мешканці будинку, що поряд, стверджували, що приміщення, яке будується, зменшить освітлення їх квартир, відтак вони – проти будівництва.

Представники ж забудовника переконують: документи в порядку, будівництво законне, а протести – проплачені.

Також нагадаємо, що свого часу стало відомо, що власниками приміщення кафе «Буратіно» є батько депутата міськради, юриста Андрія Козюри Григорій, дружина друга Андрія Козюри Ірина Стецюк, а також син луцького міського голови Миколи Романюка Володимир.

Мер Луцька Микола Романюк заявив, що будівництво знесуть у тому випадку, якщо так вирішить суд. Він також вказав, що через сина – його хочуть «нагнути» та «заставити продавати землю в Луцьку незаконно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони поширювалися ще раніше.... 10 числа отримав.
Відповісти
Людей шкода. Але толку з тих листівок мало.
Відповісти
В своїй книзі відомий американський психолог і засновник позитивної психології Мартін Селігман доводить, що найдепресивнішою професією в світі стала високооплачувана професія юриста. Автор книги стверджує, що люди цієї професії страдають депресією в 3-5 разів частіше за інших спеціалістів по найму, в них високий рівень алкоголізму, наркоманії, розлучень і загальне незадоволення життям. За думкою Селігмана, це пов’язано з тим, що юриспруденція стала сферою, з якої витіснена позитивна сторона діяльності: допомога людям і боротьба за справедливість. Залишилась жорстка конкуренція, хитрий формалізм, погоня за грошима, відчуття безглуздості своєї роботи. Зміст роботи далеко відійшов від базових людських цінностей, витіснених намаганням бути першим за всяку ціну і мати багато грошей. Де багато грошей, там безсонні ночі і депресія. Згадайте віршик «Пісня бобиля», який любив декламувати малий Ульянов:
«Богачу - дур-раку,/И с казной не спится, /Бедняк гол, как сокол,/ Поет, веселиться.
Нехай би дослідження психолога і віршик юного Леніна Козюра взяв собі на озброєння.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку роздають листівки з закликом зупинити Козюру
13 лютий, 2012, 12:43
Донька зарубала матір
13 лютий, 2012, 12:20