Петро Філюк з Волині за рік заробив у Конституційному Суді понад 3 мільйони гривень

Петро Філюк з Волині за рік заробив у Конституційному Суді понад 3 мільйони гривень
ЕксголовА Апеляційного суду Волинської області, а нині - суддя Конституційного Суду України Петро Філюк за рік заробив 3 322 599 гривень, тобто в середньому більше 276 тисяч у місяць.

Про це йдеться в електронній декларації, опублікованій на сайті НАЗК.

У власності Петра Філюка - земля на 0,58 га, 0,1494 га, 0,25 га, 1,1143 га, 0,3857 га у Тарасовому, що під Луцьком, 0,08 га - у Шацьку. У спільній власності з дружиною Оленою та Андрієм Філюком має суддя квартиру в Луцьку на 60,9 кв. м. Є право користування в Петра Філюка на будинок батька у Тарасовому площею 252,50 кв. м, а також землею на 0,32 га.

Петро Філюк не задекларував жодних транспортних засобів, лише право користування на автівку Toyota Land Cruiser 150, придбану в березні 2020 року, котра є у власності Анастасії Філюк. Його дружина кермує BMW Х1 2012 року випуску.

У 2020 році суддя Конституційного Суду України заробив 3 322 599 гривень, тобто в середньому більше 276 тисяч у місяць, а також отримав 123 574 гривні боргу з пенсійних виплат.

Готівкою тримає Петро Філюк 30 000 гривень та 93 000 доларів, тобто приблизно 2,6 мільйона гривень, на рахунках у банку - 198 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бідняк волинський ганьба
Відповісти
Заробив, чи отримав?
Відповісти
Пригадайте, як він себе поводив на переатестації, коли переконував комісію, шо набута непосильною працею земля то навіть не земля, а просто шось поросле навіть не споришом, а бур'яном і здалеку на землю зовсім не подібне. Отже, то не я і я ні в чому не винен ! Йорзався в кріслі з пунцовим обличчям і вкривався рясним потом, шось невнятне бурмотів і судорожно в сумці якісь папери шукав - соромно було дивитись ! Зараз скаже, шо вистраждав такі блага за труди праведні !
Відповісти
що такі гроші платять?
Відповісти
Зена кайфує.І автівку їй купив.Жизнь маліна!
Відповісти
Покійний батько судді жив у Залухові, за 200 кілометрів від Луцька і на свою мінімальну пансію звів такий палац. За кого цей суддя всіх нас має?
Відповісти