На Волині міліція повернула іноземцю трирічну дитину

На Волині міліція повернула іноземцю трирічну дитину
Ковельські правоохоронці повернули батькам хлопчика, який без дозволу пішов із подвір’я і загубився.

Міліцію про хлопчика повідомила жителька села Воля-Ковельська, яка розповіла, що неподалік від автомийки стоїть маленький хлопчик, який, можливо, загубився, - кажуть у прес-службі міліції.

На місце відразу виїхали працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей. Хлопчик дійсно стояв сам, на запитання правоохоронців не відповідав, при цьому не сказав ні як його звати, ні звідки він. Тож, дитину доставили у міськвідділ міліції.

Згодом з’ясувалося: подружжя іноземців разом із шістьма дітьми приїхало до товариша в Ковель. Близько 15:30 вони збиралися обідати, однак виявили, що зник трирічний Алекс, який, граючись на подвір’ї з іншими дітками, відкрив ворота і попрямував у сторону Варшавської траси. Всі відразу почали його шукати та, звісно, повідомили в міліцію.

Коли батьки звернулися в міськвідділ міліції, їм сказали, що хлопчик знайшовся, він живий і здоровий, чекає маму з татом.

Як тільки іноземці переступили поріг, відразу подякували працівникам міліції та начальнику обласного управління міліції, полковнику міліції Олександрові Терещуку, який перебував у районі із робочою поїздкою, за хорошу роботу та злагоджені дії.

"Коли ми побачили, що його немає, злякалися і розгубилися, адже не знали, де його шукати. Я щиро вдячний правоохоронцям за те, що повернули мені синочка. Обіцяю: відтепер не спускатиму з нього очей", – із такими словами звернувся до працівників ОВС батько хлопчика.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині міліція повернула іноземцю трирічну дитину
07 серпень, 2013, 15:29