Якою буде погода в Україні на Благовіщення

Якою буде погода в Україні на Благовіщення
На територію України, 7-го квітня, (на Благовіщення) прийдуть повітряної маси арктичного походження та вологий південний циклон.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на сторінці у фейсбуці.

За її словами, холодна повітряна маса зумовить низьку температуру повітря та навіть сніг із мокрим снігом на Півночі, місцями у західних та центральних областях України. А температура повітря в цих регіонах опускатиметься до +1+5 градусів.

Східна частина України опиниться у теплому секторі циклону, тому, наприклад, на Луганщині та Донеччині температура повітря досягатиме впродовж дня +14+18 градусів.

Дощі через діяльність активного циклону, очікують на Сході, Півдні та в багатьох центральних областях, тих, що ближче до східної частини.

Стовпчики термометрів піднімуться до +9+13 градусів. У Луганській, Донецькій областях та на Запоріжжі - до 14-18 градусів тепла.

У Києві завтра, на Благовіщення, погода зміниться. Очікують похолодання до денних +3+5 градусів. Дощ перетворюватиметься у мокрий сніг. Південно-західний вітер перейде на північний та північно-західний, буде поривчастим.

Наталія Діденко зауважила що вихідними, 10-11 квітня, прийде потепління.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.