Як юніори «Волині» громили «говерлят». ФОТО

Як юніори «Волині» громили «говерлят». ФОТО
Команда луцької «Волині», сформована з гравців віком до 19 років, обіграла одноліток з Ужгорода з рахунком 3:0.

Команди почали матч на пристойних швидкостях, попри спеку, яка запанувала в Луцьку, - повідомили у клубній прес-службі.

Через це арбітри кілька разів давали гравцям час на водопій.

Перший напівмомент у грі був за гостями – Павлич на 6-й хвилині приклався з 25-ти метрів, але прямо в руки Воробею. У наступній атаці юніори «Волині» відповіли на це голом. Стрижеус подав стандарт із правого флангу й першим на м’ячі на лінії воротарського був юний Дудік, який в один дотик увігнав м’яча під поперечину – 1:0.

Саме від автора забитого голу в першому таймі йшла найбільша небезпека воротам ужгородців. Артем затерзав свого опонента на фланзі і на 24-й хвилині зробив дубль – змістився з бровки у центр, по ходу обігравши двох опонентів і потужно вистрілив у лівий від кіпера кут воріт – 2:0.

Волиняни не соромилися «добити» супротивника ще в першому таймі й провели ще кілька атак. Коломієць добивав м’яча після змарнованого штрафного, цілився під поперечину, але м’яч перелетів ворота. Іншого разу Сергій зовсім трохи не дотягнуся до прострілу з правого флангу. Під завісу тайму із 24-х метрів вище воріт приклався Стрижеус.

Другий тайм почався із голу Коломійця, який власне й вирішив подальший перебіг подій на полі. Сергій забив головою, отримавши скидання від партнерів, які виграли верхову боротьбу після кутового – 3:0.

До кінця матчу ужгородці спромоглися лише на два небезпечних моменти – вихід сам на сам з Воробеєм був ліквідований нашим кіпером, а перспективний штрафний з вісімнадцяти метрів «Говерла» змарнувала.

А от контратаки юніорів Ярослава Комзюка були більш небезпечними. Дудік закрутив двох захисників, увійшовши в штрафний майданчик, пробив у ближній кут, але кіпер витягнув удар на кутовий. Після подачі трьох кутових поспіль Малик пробивав головою, воротар «Говерли» відбив шкіряного на голову Дудіку, повторний удар якого знову ж таки було відбито на кутовий.

Наприкінці матчу Форсюк вийшов на ударну позицію, але замість того, щоб вдарити у дальній кут поцілив у стійку воріт «Говерли». В цілому ж «Волинь» впевнено довела матч до першої перемоги у чемпіонаті – 3:0.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дудік там всіх парішає
Відповісти
Останні новини
Як юніори «Волині» громили «говерлят». ФОТО
08 серпень, 2013, 08:22
«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО
08 серпень, 2013, 07:00