У Луцьку пограбували гуртожиток

У Луцьку пограбували гуртожиток
Міліціонерам "за гарячими слідами" вдалося затримати трьох молодиків, які пограбували луцький гуртожиток.

3 серпня о 21:30 військовослужбовці отримали виклик від оперативного чергового міського відділу, про те, що по вулиці Стрілецькій, 6 (гуртожиток), здійснили крадіжку з проникненням, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Прапорщик Сергій Баранецький , який прибув на місце події з колегами, опитав присутніх та з’ясував, що троє молодих осіб зламали замок кабінету завідуючої гуртожитком та ймовірно пограбували його. Тим часом прибула завідуюча та підтвердила, що з кабінету зникло два золотих ланцюжка та срібний ланцюжок з хрестиком (всього приблизно на 2500 гривень).

Завдяки оперативним діям військового патруля та за допомогою громадян, що проживають в гуртожитку, двох зловмисників затримали на території будинку. Третій підозрюваний разом з викраденим майном зник.

Коли патрульна машина від’їжджала від гуртожитку, один з жильців крикнув, вказуючи на чоловіка, що йшов недалеко: «Це він! Він був з ними!». Сергій Баранецький наздогнав та затримав молодика, який біг у сусідні двори.

Ним виявився 27-річний громадянин України, якого 20 травня умовно достроково звільнили з в’язниці, де він відбував покарання за хуліганство та крадіжку. Слід зазначити, що саме цей громадянин намовив двох юнаків 15 та 17 років здійснити злочин.

За вмілі, оперативні дії прапорщика Сергія Баранецького та молодшого сержанта Іззета Ібрайімова начальник УМВС у Волинській області полковник Олександр Терещук нагородив грошовою премією та висловив особисту вдячність військовим правоохоронцям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинському криміналітету завдано чергового нищівного удару.
Відповісти
"Два магнитофона импортных, два портсигара позолоченых, куртка замшевая...две куртки!"
Відповісти
мафия бессмертна!
Відповісти
МОЛОДЦІ!!!)))
Відповісти
А що робили два золоті ланцюжки та срібний ланцюжок з хрестиком у кабінеті коменданта??? Чи це конфіскат?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пограбували гуртожиток
08 серпень, 2013, 08:34
«Металіст» – ПАОК 1:1. ВІДЕО
08 серпень, 2013, 07:00