Жителі Ковеля переплачують за компослуги, – антимонопольники

Жителі Ковеля переплачують за компослуги, – антимонопольники
ДП «Ковельське лісове господарство» порушило антимонопольне законодавство, встановивши необґрунтовані тарифи для мешканців будинку, який знаходиться на балансі підприємства.

Як встановили працівники відділення, «Ковельське лісове господарство» як балансоутримувач уклало договір з КП «Добробут» на вивезення рідких побутових відходів від споживачів-мешканців житлового будинку за завищеним тарифом, - повідомили у прес-службі відомства.

Також підприємство для жителів окремих будинків в Ковелі визначило норми споживання води та застосовувало економічно необґрунтовану завищену плату за послугу водопостачання без належного економічного розрахунку. Такі дії містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку.

Волинське відділення Антимонопольного комітету України надало обов’язкові для розгляду рекомендації ДП «Ковельське лісове господарство», щодо вжиття заходів, спрямованих на припинення порушення конкуренційного законодавства.

Про результати розгляду даних рекомендацій, державне підприємство повинне повідомити територіальне відділення у 10-денний строк з дня їх отримання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у Ковелі скрізь завищені тарифи, особливо за "послуги" ЖКГ
Відповісти
Данилюка пора гнати за всіма зажерся закрався але міняти немає накого
Відповісти
Останні новини
Жителі Ковеля переплачують за компослуги, – антимонопольники
08 серпень, 2013, 09:50