На Волині влада не дала грошей на ремонт доріг, про який просили опозиціонери

На Волині влада не дала грошей на ремонт доріг, про який просили опозиціонери
В облдержадміністрації двом депутатам обласної ради відмовили у задоволенні їхніх запитів про виділення грошей на ремонт доріг.

Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Так, "фронтовик" Ігор Гузь просив добудувати автодорогу від села Смідин до села Луків.

"Єдиним джерелом фінансування дорожньої галузі є спеціальний фонд Державного бюджету України. Враховуючи недостатнє фінансування дорожньої галузі, велику потребу ремонту доріг по області, будівництво вказаної Вами дороги за кошти Державного бюджету на даний час є неможливим.

Додатково повідомляємо, що мешканці с.Смідин мають сполучення дорогою з твердим покриттям до магістральної автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин", - йдеться у листі-відповіді, який підписав голова ОДА Борис Клімчук.

А у відповідь на запит "тимошенківця" Анатолія Грицюка щодо проведення капітального ремонту доріг на території Жидичинської сільської ради Ківерцівського району та автомобільної дороги сполученням Луцьк - Жидичин, в ОДА повідомили, що "наявний рівень фінансування дорожньої галузі на даний час не дає можливості провести ремонт доріг Луцьк - Жидичин та по с.Липляни з влаштуванням асфальтобетонного покриття".

Разом з тим, у листі за підписом голови ОДА інформують, що "зазначені об'єкти включені до пропозицій щодо проведення ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у 2014 році".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так на что там власть денег не дала? На на "запити" или на ремонт? Из заголовка, по состоянию на момент комментария), получается, что не дала на "запити", а по смыслу сообщения не дала на ремонт.
Відповісти
Ось взяти б і провести обласну владу по дорозі в м.Камінь-Каширський вул Ватутіна по ямам та на їхніх приватних авто,щоб з них всю душу витрясло!Щоб вони пізнали всю насолоду заміни побитих коліс.
Відповісти
Останні новини
На Волині влада не дала грошей на ремонт доріг, про який просили опозиціонери
08 серпень, 2013, 10:19