Найбільший університет Волині спутали з луганським вишем

Найбільший університет Волині спутали з луганським вишем
Абітурієнти кілька разів спутали Східноєвропейський національний університет з Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля.

Про це повідомив заступник відповідального секретаря приймальної комісії Андрій Слащук, - пише Волинський інформаційний портал.

Те, що один із найпопулярніших вишів Волині зараховує першокурсників переважно за другою та третьою хвилею вступу, Андрій Слащук пояснює тим, що діти з найвищими рейтингами віддають перевагу столичним вузам. Мовляв, абітурієнти з хорошим рейтингом оригіналів документів під час першої хвилі зарахування не подають, відповідно планку рекомендованих до зарахування абітурієнтів систематично опускають.

Окрім того, Андрій Слащук зауважив, що є й такі вступники, які подають документи цілеспрямовано, тобто залишають одразу оригінали. Переважно так чинять майбутні фахівці спеціальності німецька філологія та вступники інституту мистецтв.

«З такими факультетами працювати значно приємніше», - зауважив він.

Також Андрій Слащук розповів про проблему, з якою довелось мати справу приймальній комісії під час прийому заяв. Так, він зауважив, що було декілька випадків, коли Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки плутали зі Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля.

«Така плутанини була під час подачі електронних заяв», - пояснив працівник СНУ. У таких випадках вуз ішов назустріч абітурієнтам і анульовував заяви. В інших же випадках забрати подані документи приймальна комісія не дозволяла, оскільки це суперечило правилам прийому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ, освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це путання постійне.
Дякувати тому ідіоту, що здійснив це перейменування!
Була абсолютно адекватна, і звучна назва, ....... якому мойші пітушок клюнув в тімячко, хай би доклював до кінця.
Відповісти
Всі ці путанки закладені у перейменуванні навчального закладу. Яка Східна Європа, скажіть на милість? Якщо вчиться кілька поляків чи один румун, то вже треба назву міняти? Кембридж, Гарвард, Сорбонна не міняють табличок при вході, а працюють над підвищенням якості знань випускників!!!
Відповісти
Самий корумпований вуз України . Що дало перейменування? Престижу точно не додало-за екзамени треба хабарі давати!
Відповісти