Українцям почнуть платити за відпочинок: як отримати 200 євро

Українцям почнуть платити за відпочинок: як отримати 200 євро
Мальта почне платити туристам, які приїдуть більш, ніж на 3 дні, від 100 до 200 євро.
Детальніше про це пише видання Знай.uа.

Відомо, що 27% від економіки Мальти становить туризм, проте в період пандемії ситуація погіршилася. З 1 червня в Республіці планують послабити карантинні обмеження, а щоб збільшить наплив туристів, місцевий уряд вирішив платити їм за перебування в країні.
Таким чином, якщо туристи забронюють проживання в п'ятизірковому готелі (від 3 днів), то отримають 100 євро від управління з туризму Мальти, а також ще 100 євро від самого готелю. Туристи, які виберуть 4-х зірковий готель, отримають 150 євро, а за 3-х зірковий – 100 євро.

Крім цього, розмір виплати може збільшиться, якщо бронювання здійснюється в готелях, розташованих на мальтійському острові Гозо.
Уряд держави стверджує, що стимулюючі виплати отримають як мінімум 35 тисяч осіб.

Варто відзначити, що Мальта займає перше місце в Європейському Союзі з вакцинації від COVID-19. На сьогоднішній день 42% дорослого населення вже отримали як мінімум 1 щеплення. У країні різко скоротилася кількість нових випадків COVID-19, при цьому відсоток позитивних результатів тестів знизився до 2,6%. Уряд настійно закликає ЄС ввести паспорти вакцинації для полегшення поїздок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.