Doctor Ignatieva – ефективне безопераційне омолодження обличчя за допомогою плазмотерапії*

Doctor Ignatieva – ефективне безопераційне омолодження обличчя за допомогою плазмотерапії*
Жінки усіх епох прагнули підтримувати та зберігати свою молодість за всяку ціну. Існують навіть легенди про використання людської крові для омолодження обличчя. У сучасній косметології кров теж використовується, проте більш гуманними та ефективними методами.

Однією з найбільш дієвих процедур для повернення краси й молодості обличчя у косметологічній клініці доктора Анастасії Ігнатьєвої є плазмотерапія – унікальна ін'єкційна процедура, для якої використовується плазма крові пацієнта.

Особливості ін'єкційної плазмотерапії для обличчя


Плазмотерапія обличчя – це революційна методика ліфтингу та омолодження обличчя, яка істотно відрізняється від інших технік естетичної косметології та не має аналогів. Плазмотеапія схожа з мезотерапією, бо її принцип заснований на ін'єкційному введенні під шкіру діючої речовини. Відмінність полягає в самій діючій речовині – замість гіалуронової кислоти, використовуваної для мезотерапії, беруть власну плазму пацієнта.

Ефективність плазмотерапії обумовлена здатністю тромбоцитів активізувати регенеративні механізми в клітинах шкіри. За рахунок цього поліпшується живлення у м'яких тканинах, зникають дрібні зморшки, обличчя стає більш підтягнутим, зволоженим та гладким.
Плазмотерапія як безопераційний метод омолодження прекрасно переноситься більшістю пацієнтів та не має побічних ефектів. Безпека, ефективність й доступність плазмотерапії можна також доповнити ціною, яка не йде ні в яке порівняння з вартістю операційних методів омолодження.

Ефект плазмотерапії – швидке та нешкідливе омолодження


Плазмотерапію у клініці доктора Анастасії Ігнатьєвої можна сміливо назвати однією з найбільш щадних та безпечних методик, що дозволяють домогтися помітного результату за короткий період без реабілітації й відновлення. Власна кров не викликає у людини алергічну реакцію, тому у подібної терапії побічні ефекти зведені до мінімуму. Ця методика абсолютно безболісна й не має обмежень за віком та статтю. Під час проведення процедури у спеціалізованій клініці повністю виключений ризик інфікування або зараження крові.

Результат від плазмотерапії – це яскраво виражене помітне омолодження, яке можна відзначити вже відразу після процедури. При цьому шкіра обличчя виглядає природно та красиво. Тривалість дії плазмотерапії залежить від індивідуальних особливостей організму людини, а також від її віку, звичок та способу життя. Але можна точно гарантувати, що довгостроковий пролонгований ефект тримається близько півтора років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.