«Беркут» влаштував «показуху» дітям у таборі під Луцьком. ФОТО

«Беркут» влаштував «показуху» дітям у таборі під Луцьком. ФОТО
Волинські правоохоронці відвідали вихованців дитячого табору «Ровесник», що у селі Забороль Луцького району.

У програмі зустрічі – показ автотехніки, виступи групи затримання відділу Державної служби охорони, кінологів, роти міліції особливого призначення «Беркут» та відділу швидкого реагування «Сокіл», показ озброєння, спеціальних засобів та засобів індивідуального захисту та експозиційні матеріали Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

«Щоразу, спілкуючись із дітьми, знаходимо різноманітні методи проведення профілактичної роботи, – розповіла в. о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович. – А тому ми з ними проводимо бесіди, ігри, конкурси, демонструємо фільми на правову тематику, влаштовуємо екскурсії у краєзнавчий, музей бойової слави та музей історії органів внутрішніх справ Волині, традиційно проводимо дні відкритих дверей. Таким чином намагаємося донести необхідність чіткого дотримання Закону».

Завітав на свято також начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.

«Проводячи профілактичну роботу, основний акцент ставимо на дітей, адже від того, як ми їх виховуватимемо, залежить, без перебільшення, наше майбутнє і майбутнє нашої держави. Коли ми організовуємо такі заходи, їм надзвичайно цікаво, адже мають можливість побачити різноманітні служби міліції в дії: і прийоми рукопашного бою у виконанні «Сокола», і затримання злочинців працівниками ВДСО та «Беркута»… Багато з них, спостерігаючи за вміннями і навичками фізично підготовлених міліціонерів, згодом виявляють бажання служити в органах внутрішніх справ. Скажу більше і це головне: у них ніколи не виникає бажання скоїти те чи інше правопорушення».

Аби зустріч запам’яталася надовго, правоохоронці вручили дітям м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Инна Петровна, с повышением))))))
Відповісти
Останні новини
«Беркут» влаштував «показуху» дітям у таборі під Луцьком. ФОТО
08 серпень, 2013, 12:20