Для Луцька придбали інноваційний прилад, який робитиме високоточний аналіз води

Для Луцька придбали інноваційний прилад, який робитиме високоточний аналіз води
Для здійснення високоточного експрес-аналізу води та підвищення стандартів якості на підприємстві «Луцькводоканал», придбали сучасний атомно-абсорбційний спектрометр.

До слова, прилад є потужним аналітичним комплексом для автоматичного аналізу елементарного складу води, розробленим із застосуванням низки новітніх технічних досягнень, - йдеться на сайті Луцькради.

Елементний склад - один із найбільш важливих показників при оцінці якості і безпеки питної води. Деякі хімічні елементи мають важливе значення для повноцінного складу і користі води (кальцій, натрій, калій). Інші ж елементи (такі як ртуть, свинець, кадмій, миш'як) мають високу токсичність, можуть накопичуватися в організмі і викликати захворювання. Тому контроль за якістю води повинен відбуватися постійно.

Повідомляють, що інноваційний прилад має компактні розміри, високу продуктивність і швидкість роботи. Він дозволяє вирішувати головне завдання – гарантований контроль за забезпеченням лучан якісною та безпечною водою.

Придбаний для підприємства «Луцькводоканал» прилад ААС Analytik Jena novAA 800 G має унікальну 10-ти річну гарантію на всі оптичні компоненти і високу пропускну здатність.

Обсяг інвестицій у встановлення цього обладнання становить 2,2 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісна вода по цих трубах???
Відповісти
Останні новини
Для Луцька придбали інноваційний прилад, який робитиме високоточний аналіз води
14 квітень, 2021, 17:55