Дівчині з Волині, позбавленій батьківського піклування, купили квартиру

Дівчині з Волині, позбавленій батьківського піклування, купили квартиру
Дитині, позбавленій батьківського піклування, яка перебуває на квартирному обліку Любешівської селищної ради, придбали квартиру у Житомирі.

Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому, яке відбулося 13 квітня, йдеться на сайті селищної ради.

Відтак, згідно з цим рішенням, Любешівська селищна рада погодила придбання частини двокімнатної квартири в м. Житомир, загальною площею 52,6 кв.м. для жительки смт Любешів. Сума державної субвенції складає - 386 167 грн.

Зазначене житло придбали у межах порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа затверджених постановою Кабінету Міністрів України від від 1 червня 2020 року №515.

Зауважують, це вже третя особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, якій придбали житло за державні кошти. Попередньо, у Любешівській селищній раді придбали будинок у селі Велика Глуша для уродженця села Цир та будинок у Судчі для жителя смт Любешів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.