7-річного хлопчика з Горохівщини та його брата забрали родичі

7-річного хлопчика з Горохівщини та його брата забрали родичі
Долю другокласника Матвійка, який цілу ніч просидів у болоті, та його старшого брата з Горохівщини поки вирішили - вони живуть у родичів по батьковій лінії, неподалік Берестечка.

Про це у телеграм-каналі повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

За її словами, в оселі все є, зроблено ремонт, діти ситі і доглянуті. У родичів також є 3-річний хлопчик, граються і з сусідськими дітьми. Матвій все ще дуже сумує за мамою, старший переживає розлуку легше.

Однак, як вона зазначає, деякі потреби все ж є.

"До нас звертались люди з пропозицією допомоги, то протягом 1-2 тижнів ми все зберемо і завеземо хлопцям. Що потрібно? Одяг, взуття, розвиваючі якісні ігри. Хлопцям 7 і 12 років. Хто хоче допомогти матеріально – звертайтесь особисто, надам інформацію: 067-6728122", - написала Ольга Бузулук.

Речниця поліції Волині додала, матір хлопчиків нібито таки лікуватиметься та обіцяє навести лад удома. Уже потроху це робить разом з бабою та дідом хлопців. Ця ситуація перебуває на контролі місцевої поліції.

Керівник Горохівського відділення поліції запевнив, що останні дні всі члени сім’ї тверезі.

Окрім того, Ольга Бузулук надала фото оселі, зроблені сьогодні, 14 квітня. Там хоча б стало прибрано і чисто, однак меблі і все інше стареньке.

"Допомога тут також не завадить. Є багато людей, які викидають меблі і побутову техніку. Можливо, якщо вам це вже не потрібно, то передайте нам: ми відвеземо все у цю сім'ю. Або доставте особисто", - написала речниця ГУНП у Волинській області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я шашлики хотів зробити», – другокласник з Волині, якого знайшли в болоті. ВІДЕО

Нагадаємо, 8 квітня до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що7 квітня о 17:00 пішов гуляти та не повернувся її син 2013 р.н, житель села Холонів Горохівського району. В той же день пообіді хлопчика розшукали в болоті. У пресслужбі військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька розповіли, що розшукати зниклого допоміг службовий собака Ніка з гвардійським кінологом сержантом Денисом Тимченко. За допомогу у розшуку гвардійський кінолог та службова собака отримали нагороди. 9 квітня у Горохівській райдержадміністрації відбулось засідання спеціальної комісії, під час якої вирішили братів 7 і 12 років забрати від матері на 3 місяці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.