Шацький нацпарк купив новий кросовер за майже 600 тисяч гривень

Шацький нацпарк купив новий кросовер за майже 600 тисяч гривень
Шацький національний природний парк 14 квітня підписав договір з ТОВ «Вік Партнер» на купівлю нового автомобіля Nissan Qashqai за 596,9 тис. грн. Машину 2020 року випуску планують використовувати для службових потреб.

Про це стало відомо з системи публічних закупівель «Prozorro», - пише Сила правди.

За інформацією з договору, Шацький нацпарк придбав чорний «Nissan Qashqai» 2020 року випуску. Комплектація придбаного автомобіля – «Visia». Серед характеристик машини: дизельний двигун, автоматична коробка передач, кондиціонер, тканинна оббивка сидінь, підігрів передніх сидінь, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, мультифункціональне кермо, вхід для підключення USB-пристроїв та iPod тощо.

Машину мають поставити замовнику не пізніше 31 травня цього року. Згідно з вимогами, гарантійний строк її експлуатації має становити не менше 36-ти місяців або 100 тис. км пробігу, в залежності від того, що наступить раніше.

Як повідомили Центру журналістських розслідувань «Сила правди» у Шацькому нацпарку, автомобіль купують для службових потреб. Ним планують користуватись не лише керівник, а й інші працівники.

Участь у закупівлі взяло два підприємства. Після торгів, ТОВ «Галавтосвіт» запропонувало продати автомобіль за 597 тис. грн. ТОВ «Вік Партнер» – дешевше на 100 грн (за 596 900 грн). Відтак, і стало переможцем у тендері.

Згідно з інформацією з аналітичної системи «YouControl», ТОВ «Вік Партнер» зареєстроване 19 січня 2009 року у Рівному. Керівником підприємства є Віталій Бречко. Кінцевим бенефіціарним власником – Вікторія Красько. Підприємство займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

ТОВ «Галавтосвіт» зареєстроване 22 червня 2001 року у Львові. Керівником підприємства є Любомир Жеребецький. Його кінцевим бенефіціарним власником – Ярослав Хариш.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пані Марія буде їздити на новенькому авто.
Теж мені тендер. 100 грн різниці.
Відповісти
Так от куди пішла наша плата за в"їзд до Світязю
Відповісти
А яка доцільність, хтось вивчав? Скільки є наявного транспорту, як використовують?
Відповісти