Волиняни розчаровані провладними депутатами, – нардеп Черняков

Волиняни розчаровані провладними депутатами, – нардеп Черняков
Виборці Турійщини розчаровані прийомами у провладних депутатів, - каже нардеп-свободівець Валерій Черняков.

Як засвідчив особистий прийом громадян, абсолютна більшість питань, які порушували мешканці Турійського району, стосувалися матеріальних та соціальних проблем, гостро стоїть у районі також проблема працевлаштування, - повідомили у партійній прес-службі.

Як вважають місцеві мешканці, кажуть у "Свободі", теперішня влада фактично самоусунулася від вирішення проблем простих людей, її більше цікавлять власні вигоди та комфорт.

"Практично всі присутні на особистому прийомі висловлювали розчарування від прийомів у народного депутата України по Горохівському виборчому округу №20 Сергія Мартиняка (до складу округу №20 входить і Турійщина), а також депутата Волинської обласної ради від Турійщини Романа Микитюка. Люди впевнені, що цим провладним депутатам під силу вирішити їхні проблеми, але вони цього не роблять", – зауважив Валерій Черняков.

Валерій Черняков запевнив земляків, що віднайде можливості вирішити їхні проблеми по суті. Частину з них вдасться вирішити на місцевому рівні – у т.ч. за сприяння депутатів районної ради від ВО "Свобода".

Водночас народний депутат-свободівець узяв на себе зобов’язання віднайти кошти на придбання спортивної форми для футбольного клубу села Соловичі та закупівлі музичного центру для дитсадка села Кульчин. Жінці, яка бореться з онкологічним захворюванням, Валерій Черняков надав посильну допомогу невідкладно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От молодці турійчани - влаштували соцзмагання між депутатами! Один форми не дав - піду до другого, а ні - то їх аж 450. І нехай гризуться між собою, хто мені ту форму купить. Правда, виглядає схожим на поведінку розбалуваної куртизанки, але як нардепу більше нема чим займатись як музичними центрами чи формами - чим би дитя не тішилось! Шкода онкохворої, бо навряд чи нардеп її вилікує. Дай Бог здоровя усім!
Відповісти
Як не соромно! Ніж кивати на інших, розказав би краще про свою допомогу турійчанам, а то як би їм пять років не довелося чекати, поки шановний обранець "віднайде можливості вирішити їхні проблеми по суті"...
Відповісти
А чого Черняков поліз на чужий округ, адже він з Ковеля?
Відповісти
певно шоб трошку посмердіти
Відповісти
Він там жив довгий час
Відповісти
Постараюся зауважити виконання ВСІХ прохань громадян.
В повному обсязі.
І постійно.
Паном Черняковим.
Впевнений - апетити ростимуть.
Відповісти
,, Замість того, щоб щоденно давати людям рибу, треба дати їм вудку!'' - Іншого шляху у нас немає
Відповісти
Мабуть Сергій візьме ще один кредит (і не поверне) щоб продовжити благодійністю займатись (гривню людям і сто на рекламу себе-благодійного), а те, що в такий спосіб обкрадає вкладників - байдуже, він же недоторканий. А щодо "вудки", то не раджу про вудку розказувати людям, котрі на межі життя і смерті. Їм потрібна невідкладна допомога.
Відповісти
ах, ну як є так є, не допомагає Мартиняк, чи Микитюк, їм там десь на народ, головне привладі знаходятся, і вирішують свої інтереси у ВР...
Відповісти
правельно, нехай працює депутат, нехай всі хоть трошки шевелятся, але останім часом складаєтся враження що свободівські депутати не пішли на канікули так як решта, доприкладу регіонали, чи Бютівці, чи ті же комуністи..а працюють й далі!
Відповісти
молодець Валера, допомагає зразу і на місці людям!
Відповісти
Останні новини
Волиняни розчаровані провладними депутатами, – нардеп Черняков
08 серпень, 2013, 14:20