Лучанка народила одночасно з Кейт Мідлтон

Лучанка народила одночасно з Кейт Мідлтон
Ольга Академицька, яка народилася в Луцьку і жила в обласному центрі Волині до 2003 року, 22 липня в Маямі, штат Флорида, народила одночасно з герцогинею Кембриджською Кейт.

Так, телерепортери місцевого телебачення «abc 25» навідалися до пологового відділення лікарні імені Святої Мері, де серед новонароджених шукали «брата по народженню» британського принца, - пишуть Волинські новини.

Ним став Олександр Едуардо Гомес, мама якого, Ольга Академицька, народилася в Луцьку.

Тож, син лучанки несподівано став «принцем» Флориди.



Телеведучі запитали у батьків, чи зумисне вони обирали дату та час народження сина, адже Джордж Олександр Луі, син Кейт Мідлтон і герцога Кембриджського Вільяма, та Олександр Гомес народились не лише в один день, але й в один і той же час, чи відчувають вони через такий збіг обставин особливість свого сина і чому назвали свого первістка Олександр.

Мама відповіла, що прибула у лікарню за кілька годин до родів, щасливий збіг у часі був випадковий, а ім’я Олександр хлопчику вони остаточно обрали ще місяць тому. А щодо титула – то маленький Саша в будь-якому випадку став для родини Гомес-Академицьких маленьким принцем.

Телеканал презентував сім’ї символічні англійські подарунки та у присутності телекамери «коронував» немовля.

Додамо, що Ольга повідомила, що ім’я Олександр з чоловіком обрали через те, що воно однаково вимовляється і англійською, і українською мовами.

Також вона пообіцяла навчити свого сина української мови та охрестити за православним обрядом.

Нагадаємо, у герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кейт народився син, який буде третім в черзі претендентів на престол.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.