У ЖК «Амстердам» почали продаж квартир на 5 поверсі. ПЛАНУВАННЯ*

У ЖК «Амстердам» почали продаж квартир на 5 поверсі. ПЛАНУВАННЯ*
У ЖК «Амстердам» (с. Струмівка) почали продавати мансардні квартири на верхньому 5 поверсі. За рахунок висоти кімнат ці помешкання є більш просторими, мають цікавий дизайн та ряд інших особливостей. Ціна - така ж, як і на решті поверхів, тобто - від 17 500 грн/м2.

Чим особливі мансардні квартири в ЖК «Амстердам»?
Високі та просторі кімнати. Найвища точка стелі - більше 3 метрів, найнижча - 1,6. Це додасть кімнатам «повітря», такі приміщення завжди здаються більш просторими.
Стильний ремонт. Похилі дахи роблять інтер’єр незвичним та дають більше можливостей для сучасного і креативного облаштування кімнат.
Мансардні вікна дають більше світла. Детальніше про переваги мансардних вікон можна прочитати у статті «Компанія «Інвестор» зруйнувала міф про мансардні вікна», за посиланням.
Відкриті балкони. Лише у квартирах на 5 поверсі заплановані відкриті балкони, на інших поверхах будуть лоджії.
Наявність ліфтів. В більшості 5-поверхових будинків немає ліфтів і це додає зайвих клопотів, наприклад, під час ремонту чи коли в сім’ї є маленькі діти. Проте в усіх будинках ЖК «Амстердам» будуть ліфти.
Якісне утеплення даху разом із гідро- та пароізоляцією, тому температура повітря в мансардних квартирах буде такою ж, як і на інших поверхах.
Велика кількість різних планувань. Загалом це є особливістю всього ЖК «Амстердам» і вибрати різні варіанти помешкань можна на будь-якому поверсі, у тому числі - й на верхньому. Найменша мансардна квартира - односпальна площею 39 м2, є кілька варіантів з двома спальнями від 59 до 75 м2, а також триспальні площею 84,5 м2.



Планування мансардних квартир ЖК «Амстердам»

Якими будуть мансардні квартири зовні, можна переглянути на рендерах, а також дізнатися більше про облаштування простору навколо ЖК «Амстердам» у статті «Європейські фасади, напіввідкритий двір та поквартирні «патіо». Чим особлива архітектура ЖК «Амстердам» за посиланням.



Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:
+38 067 544 71 96
Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)
м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)
Сайт:investor.lutsk.ua
Facebook: investorlutsk
Інстаграм:
bud.investor








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.