Чому варто звернутись за допомогою до кваліфікованих спеціалістів для навчання в Польщі*

Чому варто звернутись за допомогою до кваліфікованих спеціалістів для навчання в Польщі*
Вища освіта в Польщі — відмінний вибір для тих, хто бажає отримати європейську освіту за прийнятними цінами. Вже давно Східна Європа сприймається практично на рівних із Західною: розвинена інфраструктура міст, стабільна економіка, значні культурні події, освіту високого стандарту, дизайнерські інновації, продумана міське середовище і турбота про жителів. І це все при тому, що ціни на освіту і проживання значно нижче, ніж де-небудь. Не кажучи вже про те, що в багато університетів не потрібно складати іспити для вступу.

Ось, наприклад, Польща. Менталітет місцевих людей дійсно нам близький, тому зазвичай не доводиться витрачати час на адаптацію, можна відразу переходити до відчуттів і вражень.

Навчання в Польщі для українських студентів проходить як польською, так і англійською мовами, а завдяки ECTS (European Credit Transfer System) зможете продовжити освіту в будь-яких інших країнах Європи. Польський належить до слов'янської групи мов, тому його легко освоїти за досить короткий термін. Якщо у вас є вища освіта, можна вибрати магістратуру або аспірантуру.

Список навчальних закладів, з якими ми співпрацюємо, великий. Але ми допоможемо визначитися з вибором: подайте заявку, назвіть сферу своїх професійних інтересів, опишіть місто, який бачите ідеальним для себе, а потім, по заданих параметрах, ми підберемо вищий навчальний заклад, який підходить саме вам.

Як поїхати в Польщу на навчання


При надходженні вам потрібно буде надати атестат про повну загальну середню освіту (11 класів школи або еквівалент) і медичну довідку. Сертифікат про рівень володіння мовою або додаткові іспити та тести можуть знадобитися лише в деяких випадках.

Навчальний рік в Польщі ділиться на 2 семестри: осінній, який триває з жовтня по лютий, і весняний — з лютого по червень. Прийняття документів на осінь стартує навесні, крайній термін подачі — вересень. Але краще не відкладати оформлення документів на останній момент, і подавати заявку заздалегідь.
• Крок 1. Подача заявки. Ми допоможемо вибрати відповідну програму та університет в Польщі з урахуванням ваших побажань і запитів.
• Крок 2. Збір документів. Після оплати послуг ми детально розповімо про всі документи та вимогах польських ВНЗ, і допоможемо зібрати необхідний комплект.
• Крок 3. Відправлення документів до ВНЗ Польщі. Ми пересилаємо пакет документів нашим партнерам в Польщі для подачі в обрані навчальні заклади.
• Крок 4. Оформлення візи. Після успішного зарахування на курс і отримання запрошення ми допоможемо зібрати документи та оформити польську навчальну візу. При оформленні студентської візи посольство Польщі вимагає надати підтвердження того, що студент у своєму розпорядженні суму не менше 5 000 євро.
• Крок 5. Підготовка до від'їзду. Після отримання візи можна купувати квиток і відправлятися в Польщу!

Щоб полегшити собі вступ, промені всього звертатися у кваліфіковані компанії, які допоможуть підготувати необхідний пакет документів і подати їх відповідно до законодавства Польщі. Це заощадить вам багато сил, нервів і фінансів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для вивчення польської мови рекомендую https://imclasses.com/
Відповісти
Останні новини
Чому варто звернутись за допомогою до кваліфікованих спеціалістів для навчання в Польщі*
13 квітень, 2021, 13:59