Ліга Європи: «Чорноморець» пройшов «Црвену Звезду». ВІДЕО

Ліга Європи: «Чорноморець» пройшов «Црвену Звезду». ВІДЕО
Зігравши внічию з сербською "Црвеною Звездою", одеський "Чорноморець" здобув право зіграти в наступному раунді Ліги Європи.

Стартові хвилини зустрічі, яка відбувалася в Белграді, ознаменувалися розвідкою і навіть деякою перевагою "Чорноморця", - пише Football.ua.

Господарі вважали за краще не летіти стрімголов вперед забивати, а зіграти обережно зі старту матчу. Ледь не шокував публіку в таких умовах Олексій Антонов.

Після класної стіночки з Самодіним він вийшов один на один, пробив у протилежний від воротаря кут, але поруч зі штангою воріт.

Відповідь господарів була блискавичною. Через кілька хвилин після скидки головою від Дауда добре знайомий українським уболівальникам Мілош Нінкович пробив у дотик з лінії воротарського, але Безотосний блискуче зреагував в цьому епізоді.

Ще раз довелося вступати в гру голкіперу одеситів всього через хвилину. Небезпечним ударом відзначився Вешович. Однак, надалі очікуваного штурму воріт моряків не було.

"Чорноморець" грамотно побудував свою гру, майже нічого не дозволяючи суперникові. Перший тайм впевнено підходив до кінця, коли суддя призначив пенальті у ворота "моряків", яке воротар гостей відбив.

У другій половині зустрічі, вже на самому її старті тренер господарів Славіша Стоянович зробив кілька замін, перебудував гру своєї команди на атакуючий манер.

Однак, з одинадцяти розіграних сербами кутових жоден не привів до небезпечного моменту. "Моряки" відзначилися нулем у графі поданих кутових, але це їх і не дуже хвилювало.

У підсумку одесити здобули в Белграді потрібний результат.



Црвена Звезда - Чорноморець 0:0 (перший матч 1:3)

Црвена Звезда: Байковіч - Вешович, Мартинович, Лазіч, Младенович - Мільяш (Касаліца, 46), Ковачевич - Пічник, Нінкович, Савічевіч (Милунович, 78) - Дауда (Михайлович, 67)

Чорноморець:
Безотосний - Кутас, Бергер, Фонтанелла, Сантана - Бобко, К. Ковальчук - Джеджу (Прийомов, 69), Антонов, Рієра (Зубейко, 88) - Самодін (Діденко, 80)

Попередження: Мартинович - Кутас, К. Ковальчук

Інший український клуб, донецький "Металург", після гостьового програшу албанському "Кукесі" (2:0) вдома спромігся забити лише один гол. Тому він вилетів з євротурніру.



Металург Д
- Кукесі 1:0
Гол: Дімітров, 28

МД: Паньків, Насонов (Голайдо, 70), Чечер, Прийма, Польовий (Даніель, 84), Мкртчян, Макрідіс, Нельсон (Олександрі, 59), Лазіч, Дімітров, Мораєш

Кукесі: Халілі, Печини, Браха, малот, халач, Аликаев (Попович, 69), Карабец, Алмуча (Мзіу, 90 +7), Прогні, Ходжа (Манука, 82), Малінді

Попереджені: Насонов, Лазіч - Карабец, Малінді, Халілі, Манука

Вилучений: Малінді, 73

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ліга Європи: «Чорноморець» пройшов «Црвену Звезду». ВІДЕО
09 серпень, 2013, 08:07