Хибний виклик: п'яний лучанин повідомив поліцію, що невідомі зачинилися в його ванній

Хибний виклик: п'яний лучанин повідомив поліцію, що невідомі зачинилися в його ванній
У Луцьку чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння повідомив патрульним, що невідомі проникли до його житла. Виклик виявився хибним.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Сьогодні, 20 квітня, близько 4 години ранку, патрульні отримали повідомлення про незаконне проникнення до житла на вулиці Кравчука, що у Луцьку. Заявник повідомив, що невідомі особи зачинилися у його ванній кімнаті, також у них може бути пістолет.

Патрульні оперативно прибули на місце події та зустріли заявника. Оглянувши квартиру, поліцейські там нікого не виявили. Інформація щодо події не підтвердилась. Також під час спілкування із 28-річним заявником, останній плутався у своїх твердження та був з ознаками алкогольного сп’яніння.

Патрульні скали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Зауважують, що раніше санкція передбачала штраф від 51 до 119 гривень. Тепер за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, якщо я боюсь за своє життя і подозрюю про те, що в моїй хаті може бути грабіжник я можу попасти під адмін статтю за хибний виклик? Розумніше буде ризикувати своїм життям, щоби переконатись, що там точно хтось є!
Відповісти