На туалет грошей з утримання будинків не брали, – ЖКП №3. ДОКУМЕНТ

На туалет грошей з утримання будинків не брали, – ЖКП №3. ДОКУМЕНТ
У луцькому житлово-комунальному підприємтсві №3 кажуть, що на утримання збиткової громадської вбиральні поблизу входу в парк імені Лесі Українки не витрачали грошей, які надходили на утримання будинків.

Керівництво ЖКП вважає, що «факт нецільового використання коштів в листі екс-директора не містить під собою правового підґрунтя», - пише Четверта влада.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що екс-директор третього жеку Олександр Закревський у довідці директору департаменту ЖКГ Луцької міськради повідомив: на утримання вбиральні направляли гроші з утримання будинків.

При чому екс-директор сам написав, що таке розпорядження коштами є прямим порушенням закону.

Четверта влада звернулася у прокуратуру з проханням перевірити зазначені у довідці факти, однак правоохоронці перенаправили скаргу у міську раду.

У відповіді йдеться, що згідно із Статутом ЖКП №3, Олександр Закревський ніяких незаконних дій не робив.

«Інформація викладена у листі колишнього директора ЖКП №3 Закревського О.В. № 603 від 06.11.2012 року, адресованому директору департаменту Кубіцькому І.Є. стосовно прямого порушення законодавства щодо нецільового використання коштів мешканців житлових будинків, є недостовірна та не відповідає дійсності, оскільки вбиральня перебуває на балансі ЖКП №3 та її фінансування здійснюється не з коштів державного чи місцевого бюджету, а за рахунок коштів ЖКП №3. Чим мотивувався пан Закревський при написанні даного листа нам не відомо, оскільки на даний час останній в ЖКП №3 більше не працює», - йдеться в листі ЖКП №3.

Також в листі сказано, що фінансування вбиральні здійснюється за кошти, які надходять від діяльності самої вбиральні і за кошти, отримані в результаті ведення господарської діяльності ЖКП №3.

«Керуючись вищенаведеним повідомляємо Вам, що факт нецільового використання коштів в листі екс-директора Закревського не містить під собою правового підґрунтя. Керівництво ЖКП №3 витрачає кошти прозоро, в порядку та у спосіб передбачений законодавством України, згідно цілей діяльності передбачених статутом підприємства», - підсумовують у листі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На туалет грошей з утримання будинків не брали, – ЖКП №3. ДОКУМЕНТ
09 серпень, 2013, 08:34