«Металіст» – «Волинь»: напередодні

«Металіст» – «Волинь»: напередодні
У суботу, 10 серпня, луцька «Волинь» протистоятиме харківському «Металісту».

У четвер, 8 серпня, лучани провели тренування на «Авангарді», 9-го взяли курс із Рівного до Харкова на гру п'ятого туру, - повідомили у клубній прес-службі.

О 21:00 у суботу лучан чекає поєдинок із уже учасником етапу плей-офф Ліги чемпіонів. У п’ятницю о 20:00 у «хрестоносців» заплановане передматчеве тренування у Харкові.

Останній поєдинок цих команд в чемпіонаті, який відбувався також у Харкові, був на вагу золота для слобожанців, які навесні виборювали кожен бал у боротьбі за місце в ЛЧ.

У квітні мінімально виграв «Металіст» і ось тепер «Волинь» зустрічається із командою, яка минулої середи знову переписала свою історію, вигравши у ПАОКа, і очікує суперника за право виходу до групового турніру Ліги чемпіонів.

Гадати із складом харків’ян у грі із «Волинню» - марна справа. Лігочемпіонівські турботи на мить відступили від «Металіста», адже першу планку на шляху до групового раунду подолано, тому у Маркевича можуть буди хіба традиційні проблеми із мотивацією своєї команди на матчі внутрішнього чемпіонату після надмотивованих поєдинків в єврокубках.

Статистика дуелей суперників приблизно рівна: у вищій лізі чемпіонатів України суперники зустрічалися 18 разів (+10 =2 -6; у голах − 31:24 на користь «Металіста»). Прикметно, що обидві команди краще грають на власному полі. «Волині», наприклад, вдалося вивезти із Харкова тільки одну нічию у далекому 1993-у році (1:1).

А от торішній матч у Луцьку запам’ятався першою перемогою «Волині» після серії поразок від «Металіста» із великим рахунком. Завдяки голам Бікфалві та Суботича лучани перемогли 2:1. У квітні ж команда Маркевича реваншувалася вдома 1:0.

«Металіст» у грі із «Зорею» перервав 7-матчеву серію з перемог та 11-матчеву без мирних підсумків, харків’яни не програють 8 поєдинків. Попереду - зустріч з «Волинню».

Отож, субота, 10 серпня, 21:00, «Металіст» - «Волинь», телетрансляція: канал «2+2». Коментатори: Володимир Кобельков та Олег Шмідт. Обслуговуватиме поєдинок Сергій Бойко (Київська область).

Гра молодіжних команда відбудеться у п’ятницю 9 серпня, о 17:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь очок в метала не забере. :)
Відповісти
Останні новини
«Металіст» – «Волинь»: напередодні
09 серпень, 2013, 09:07