ПриватБанк фінансує будівництво соціальних об'єктів на Волині*

ПриватБанк фінансує будівництво соціальних об'єктів на Волині*
ПриватБанк відкрив кредитну лінію будівельної компанії ТОВ "Житлобуд-2", яка веде роботи на соціальних об'єктах Луцька та інших міст області.

Як повідомили в банку, підприємство зможе використовувати ліміт два мільйони гривень для поповнення обігових коштів та забезпечення зобов'язань перед постачальниками будівельних матеріалів.

"Для платіжної гарантії реальна вартість для компанії складе 4% річних, що дозволить оптимізувати витрати при будівництві та ремонтних роботах соціальних об'єктів - шкіл, лікарень, дитячих садків і доступного житла", - говорить директор Філії Волинське ГРУ ПриватБанку Андрій Якимів.

Луцький ТОВ "Житлобуд-2" і ПриватБанк співпрацюють вже понад 12 років. Крім кредитування, банк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги.

Довідка


У ПриватБанку повідомляють, що товариство з обмеженою відповідальністю "Житлобуд-2" було створено в 1993 році і є одним з будівельних лідерів у Волинській області. На сьогодні підприємство веде будівництво та реконструкцію шести шкіл, двох дитячих садків, центру зайнятості, поліклініки, лікарні, житлових будинків та інших об'єктів соціального значення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк фінансує будівництво соціальних об'єктів на Волині*
09 серпень, 2013, 09:15