У Польщі двоє чоловіків напали на українця через його національність

У Польщі двоє чоловіків напали на українця через його національність
У польському місті Ґданськ 28-річний місцевий житель та його 34-річний друг напали на 26-річного громадянина України, який в той момент сидів у своєму авто. Чоловіки потрощили машину українця та погрожували йому фізичною розправою на грунті національної ненависті.

Інцидент стався у вівторок, 20 квітня, повідомляє "ТСН".

Як розповіли в місцевій поліції Ґданська, двоє чоловіків знищили припаркований автомобіль на одній з вулиць в районі Суханін.

Коли 26-річний українець сидів у машині зі своїми друзями, до них підійшло двоє чоловіків і почали бити і дряпати автомобіль потерпілого металевим інструментом. Зловмисники розбили вікна в машині та пошкодили кузов автомобіля, а потім втекли. Завдана шкода оцінюється в 1,5 тисячі злотих.

Як з'ясувала поліція, винуватці ще з початку квітня переслідували 26-річного громадянина України через його національність.

У день нападу поліція оперативно затримала зловмисників. За публічну образу громадянина України, погрози та йому через національність, а також хуліганство чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Польщі двоє чоловіків напали на українця через його національність
23 квітень, 2021, 13:44