У Луцьку ‒ фестиваль екстриму

У Луцьку ‒ фестиваль екстриму
Фестиваль «Urban City» відбудеться в межах другого проспекту розваг у Луцьку.

Фестиваль вуличної культури та екстремальних видів спорту запланований на 11 серпня, початок ‒ о 13:00 в парку імені Лесі Українки, ‒ повідомляють організатори.

На 5 імпровізованих майданчиках будуть показувати свої вміння бітбоксери, фрістайлери, відбудеться реп-батл.

Організатори обіцяють шалену кількість адреналіну а також можливість ближче познайомитися з деякими видами вуличної культури та екстремальними видами спорту.

Окрім того, талантами лучан розважатимуть кращі street-майстри Луцька своїми графіті.

«11 серпня – день, який дасть змогу мешканцям міста розважитися, ближче пізнати таланти молоді в Україні і саме в Луцьку», ‒ йдеться в релізі.

Довідка


Організатор заходу - СГО «Молодіжна платформа» за підтримки Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
українською мовою назву не змогли придумати...
Відповісти
А зачем? Разбудите любого жителя Луцка среди ночи и он вам с удовольствие расскажет про: бітбоксерів, фрістайлерів, реп-батлів, ВМХ та сокс....
Відповісти
"будь-який мешканець Луцька", який коментує мало не кожну новину ВолиньPost, орієнтується і в стилі, і в каналізації, мав би вже вивчити значення цих слів, бо тлумачилися вони неодноразово :)))))))
Відповісти
То да, може він і розбирається в гівні та моді, а іншім що робити?
Відповісти
"Уважаемый редактор, может лучше про реактор..." Я ведь не себя имел ввиду, посмотрите внимательно, там про "пересічного" лучанина речь шла.
Відповісти
Буде як і під час першого проспекту розваг, 3 глядачі біля сцени і 5 дітей на сцені.Шановні організатори,краще не позортесь і взагалі не проводьте оте дійство:)
Відповісти
Цікаво,а яке відношення до "Проспекту розваг" має Молодіжна платформа,якщо усі права на "Проспект розваг"(як авторський проект) належать РІА "Наш час"???Крадете ідеї шановні?Не соромно???
Відповісти
якщо є якісь права, подавайте до суду. Хоча це проект міської ради, і роблять його так років 5..як я пам'ятаю. Єдине, що відділ молоді, тепер став просто посередником між замовником і виконавцем))
Відповісти
Шановний пане Тарас!Проспект розваг як авторська програма РІА "Наш час" стартувала в 2003 році,а не 5 років тому:))) Власником проєкту ніколи не була міська рада Луцька:)І провести захід тоді вона сама теж не могла,бо ті кошти що влада могла виділити були просто мізерні:)Запитайте в міськраді,хто придумав і реалізував цей проект?Ви там таку людину просто не знайдете.А на місці організаторів(я маю на увазі справжніх власників цього проекту) я б дав його декілька раз провести,а потім виставив би рахунок за крадіжку авторських прав(закон на боці автора проекту).Один раз заплатять,більше людей дурити не будуть:)Шкода лише спонсорів яких дурять,бо можуть класно вляпатися в великі неприємності:)
Відповісти
Емм...що за наш час??
Відповісти
Все не робіть, нащо? тут 5 людей проти.
точно закривайте все і жалійтеся далі.
Відповісти
жаль що мене не буде(
хотілося б глянути на вміння луцьких скейтерів,адже мені цей вид спорту дуже знайомий...
Відповісти
Клас!Матиму надію, що захід пройде дуже успішно)бо ідея дуже кльова як на мене)
Відповісти