Копав щось у землі: у Луцьку затримали молодого чоловіка з наркотиками

Копав щось у землі: у Луцьку затримали молодого чоловіка з наркотиками
Протягом доби луцькі патрульні виявили у чотирьох осіб наркотичні речовини.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

Вночі 24 квітня на вулиці Глушець, патрульні помітили пішохода, який переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Коли чоловік побачив поліцейських, то різко змінив напрямок свого руху та намагався уникнути зорового контакту з ними. Тож, відповідно до ст.34 Закону України "Про Національну поліцію", інспектори здійснили превентивний захід поверхневу перевірку. В результаті у 25-річного чоловіка виявили речовини рослинного походження, ззовні схожі на наркотичні.

Наступний випадок трапився через декілька годин на вулиці Набережній близько 4-ї години ранку. Тут патрульні роти ТОР помітили трьох осіб, які також намагалися уникнути з ними зустрічі.

В одного із чоловіків, а саме у 20-річного місцевого жителя, під час поверхневої перевірки виявили поліетиленовий пакет з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Згодом, в обідню пору, під час патрулювання на вулиці Зарічній поліцейські під час поверхневої перевірки виявили у 19-річного хлопця паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

А ввечері, близько 19-ї години, на цій же вулиці інспектори помітили чоловіка, який копав щось у землі. Коли він побачив поліцейських, припинив свої дії та почав іти в протилежному напрямку. Його зупинили. А під час поверхневої перевірки у 31-річного чоловіка виявили два згортки із речовиною невідомого походження, ззовні схожою на наркотичну.

В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечували охорону місця події.

За вказаними фактами слідчими Луцького районного управління поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Фото - ілюстративне


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене тревожні розлади, уникаю зорові контакти, це значить я гарантовано попадаю під ст.34 Закону України?
Відповісти
Останні новини
Копав щось у землі: у Луцьку затримали молодого чоловіка з наркотиками
26 квітень, 2021, 20:18