У Луцьку дев'ятий день не можуть ліквідувати наслідки зливи. ВІДЕО

У Луцьку дев'ятий день не можуть ліквідувати наслідки зливи. ВІДЕО
У підвалі багатоповерхівки на вулиці Софії Ковалевської, 52 досі «стоїть» вода.

На прохання жителів допомогти комунальні служби - не реагують, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Під будинком: дивани, килими, матраци та різноманітний одяг - те, що вдалося врятувати після зливи, яка 30 липня була у Луцьку. Речі й досі сохнуть надворі.

«Тридцятого числа цього місяця, цього року вода хлинула сюди. Тут вода стояла… Сюди не можна було підступитися до нашого під’їзду», - розповіла мешканка будинку багатоповерхівки Лариса Глинська.

Коли була злива, перші поверхи будинку, як розповідають люди, повністю затопило. У квартирах усе плавало. Після численних звертань мешканців до рятувальних служб, на допомогу вирушили надзвичайники, втім не одназу.



«Ніхто нічого не робив. 1-го приїхав керівник жеку №7 Гарбарук. Він поговорив, поскандалив, погрубіянив жінкам, і втік. А біля 1-ї години МЧС, тому шо я дзвонила на гарячу лінію, і приїхали МЧС, які викачали стільки, скільки могли викачали воду», - каже мешканка будинку.

Найбільше не пощастило тим, хто перед потопом зробив ремонт. Стихія усе зіпсувала. З помешкань воду допомагали виносити усі небайдужі. Після потопу у кімнатах було на стільки вогко, що там не можливо було перебувати. Люди були змушені проситися на ночівлю до своїх знайомих.

Та й досі жителі залишаються шоковані від того, що поблизу дитячого майданчика бігають щурі та водяться різні комахи. Мешканці здивовані та розлючені бездіяльністю комунальних служб. Мовляв, вони не надто поспішають вирішувати їхні проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку дев'ятий день не можуть ліквідувати наслідки зливи. ВІДЕО
09 серпень, 2013, 15:22