До Луцька уже не звозитимуть безпритульних тварин з Кам'янця-Подільського

До Луцька уже не звозитимуть безпритульних тварин з Кам'янця-Подільського
Луцький міський голова Ігор Поліщук звертався до міських голів та голів ОТГ щодо припинення співпраці з вилову безпритульних тварин з підприємцем Богданою Ткачук. Вона є засновником і керівником ГО «Порятунок чотирилапих».

Як повідомляє пресслужба луцької міськради,у відповідь на це Кам'янець-Подільський міський голова повідомив про припинення договірних відносин з ФОП Богдани Ткачук (тобто Даною Новарчук).

Згідно з численними повідомленнями зоозахисників, які підтверджуються відповідними доказами, колишню очільницю КП «Ласка» Дану Новарчук звинувачують у незаконному відлові тварин в інших населених пунктах з подальшим випусканням їх на вулиці Луцька.

Окрім цього, із початку діяльності ФОП Ткачук Б.Б. та ГО “Порятунок чотирилапих”, зоозахисники чи не з усіх куточків України зафіксували жорстоке поводження з тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, в т.ч. і стерилізаційних.

Перевозячи не вакцинованих тварин з одного регіону в інший, без необхідного терміну карантинування (карантинний майданчик у ФОП Ткачук Б.Б. відсутній), підприємець створює загрозу розповсюдженню зоонозних хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей не лише на території Луцької міської територіальної громади, а й на територіях багатьох інших громад України.

"Висловлюємо сподівання, що інші міські голови теж відреагують на звернення міського голови", - пишеться на сайті міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо перетворюють Луцьк в собаче місто?
Відповісти
Останні новини
До Луцька уже не звозитимуть безпритульних тварин з Кам'янця-Подільського
29 квітень, 2021, 23:28