Муніципали Луцька «полюють» на продавців кавунів

Муніципали Луцька «полюють» на продавців кавунів
Інспектори відділу муніципальної дружини Луцької міськради складають протоколи на продавців кавунів за неправомірно встановлені місця торгівлі.

Керівник муніципальної дружини Валентин Шпак одразу зазначив, що на Центральному ринку, а саме на вулиці Замковій, таки вдалось ліквідувати торгівлю з великогабаритних автомобілів, в тому числі це стосується торгівлі баштанними культурами, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

«Колись та вулиця була заставлена так, що це заважало проїзду «швидкої», пожежників і так далі», ‒ каже він.

Загалом Шпак розповів, що раз на тиждень спільно з управлінням розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради муніципали проводять рейди щодо виявлення фактів несанкціонованої вуличної торгівлі.

А от біля ТЦ «Гостинець», гіпермаркету «Там Там», на вулиці Львівській біля супермаркету «Наш край» і на тому ж Центральному ринку протягом дня чатують інспектори, адже там найчастіше продають кавуни та дині без відповідних дозволів.

На таких продавців складають протоколи за статтею 152 Кодексу України про адмінпорушення. Штраф може сягати від 340 до 1 360 гривень на громадян та від 850 до 1 700 гривень на суб’єктів підприємницької діяльності.

За словами Валентина Шпака, лише протягом двох днів, 7-8 серпня, склали чотири протоколи за торгівлю кавунами і динями, по одному ‒ за торгівлю помідорами та персиками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а от на рованецькій обїздній скоро виросте ціле містечко продавців кавунів. і у всіх точно є всі дозвола, санітари міста перевірили партію, податкова податки отримала ну і на безпеку руху вони також впливають позитивно. циркачі.
Відповісти
На виїзді з Луцька на Ківерцівській біля аеропорта
Відповісти
Останні новини
Муніципали Луцька «полюють» на продавців кавунів
09 серпень, 2013, 17:19