Чи дотримуються карантину покупці та продавці ринків Луцька. ВІДЕО

Чи дотримуються карантину покупці та продавці ринків Луцька. ВІДЕО
У Луцьку працівники Держпродспоживслужби перевірили Завокзальний і Центральний ринки на дотримання протиепідеміологічних правил.

Протоколів на порушників нині не складали, - пише Суспільне.

Дотримання протиепідеміологічних вимог на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування перевіряють щотижня, - каже працівник Держпродспоживслужби Дмитро Молчан.

На Завокзальному ринку представники Держпродспоживслужби нагадувати покупцям та продавцям про необхідність носіння маски та дотримання дистанції. Тим в кого захисна маска на бороді – розповідали про правила використання індивідуальних засобів захисту.

Зі слів завідувача ринку Віктора Голяра, нині 95 % покупців приходять на базар у масках: "люди більш-менш дисциплінованими стали. В кожного є друзі, знайомі, які хворіли. На початках було складніше, навіть доходило на воротах до бійок".

У продавців Держпродспоживслужба також перевіряла наявність засобів дезінфекції та ємкості для утилізації використаних засобів захисту. Цього року в Луцьку склали 35 протоколів про порушення, торік 120. Штрафи за це передбачено від 120 до 425 гривень.

Перевірити роботу цього ринку у Держпродспоживслужбі планують і наступного тижня. Порушення карантинних вимог також фіксують поліцейські. Як розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, у 2020 році правоохоронці оформили майже 3 тисячі матеріалів, цього року уже понад 4 тисячі постанов і протоколів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не дотримуються!!! Це повний безлад і безвідповідальність, відсутність свідомості в людей! Жах!!!
Відповісти
Овочі,фрукти,м'ясні продукти не накриті.Люди пчихають,кашляють,і це все на товарі.Чому перестали накривати плівкою? Зупинили реконструкцію Цетрального ринку? Чому? Антисанітарія продовжується!
Відповісти
Останні новини
Чи дотримуються карантину покупці та продавці ринків Луцька. ВІДЕО
01 травень, 2021, 08:35