Чому купити нову спецтехніку вигідніше, ніж орендувати*

Функціонування більшості будівельних компаній неможливо без застосування спеціальної техніки і різного устаткування. Якщо організація регулярно працює над виконанням великих замовлень, то власна нова спецтехніка дозволить в максимально короткі терміни провести будівельні, монтажні, ремонтні або навантажувальні роботи будь-якої складності. Головне, щоб вона була здатна витримати кліматичні умови, виконати всі поставлені завдання, а також відповідала міжнародним вимогам безпеки. Найпопулярніші і майже безпрограшні варіанти для бізнесу - екскаватор-навантажувач, самоскид і автовишка.


Переваги покупки нової спецтехніки в порівнянні з орендою


Плюсів такого вдалого придбання є величезна кількість, адже нова техніка:

• відрізняється більш високою продуктивністю і потужністю;
• здатна прослужити своєму власникові довгі роки;
• має тривалу гарантію.
Оснащення автопарку високоякісними і потужними моделями сучасної будівельної техніки - найвірніше і економічно доцільне рішення для великої корпорації.

Нова вантажна спецтехніка від «УКР ТРАК»


Компанія УКР ТРАК вже багато років займається поставками техніки спеціального призначення на український ринок, забезпечуючи підприємців і підприємства всіх форм власності якісними і надійними машинами. Моделі, представлені в каталозі - це нова спецтехніка від провідних світових виробників. Варто врахувати, що це офіційний дилер МАЗ в Україні, завдяки цьому ціна на техніку цієї марки - одна з найбільш вигідних на ринку.


Всі моделі забезпечені якісними фотографіями, докладним описом і технічними характеристиками, які дозволять зробити правильний вибір. Але якщо після перегляду залишилися питання або потрібно уточнити деталі, фахівці можуть проконсультувати і допомогти у виборі.

Не всі підприємці та організації можуть дозволити собі заплатити за дорогі машини всю необхідну суму відразу. Один з найбільш вигідних способів - спецтехніка в лізинг в Україні. Це довгострокова оренда (від року до п'яти років) з можливістю переходу права власності на техніку в кінці терміну. Таким чином ви зможете зберегти свій оборотний капітал. Після підписання документів і початкового внеску ви можете вже почати її використовувати. Спецтехніка в лізинг в Києві - можливість покупки необхідної одиниці техніки в найкоротші терміни, в разі нестачі власних коштів.

Крім того, якщо у вас немає повної суми для придбання, то ще одне гарне рішення - спецтехніка в кредит. Перевага - доступність тимчасової відстрочки по платіжними зобов'язаннями.

Також компанія пропонує своїм клієнтам проведення якісного гарантійного та післягарантійного обслуговування. За допомогою «УКР ТРАК» ви зможете забезпечити свій бізнес надійної і довговічною технікою на доступних умовах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.