«4:0 це забагато», – Кварцяний про поразку від «Металіста»

«4:0 це забагато», – Кварцяний про поразку від «Металіста»
"Волинь" "посипалася" після двох перших голів "Металіста", - вважає головний тренер "хрестоносців" Віталій Кварцяний.

"В цілому картина така, що команда "Металіст" комплектована хорошими футболістами, індивідуально досить сильними та технічно підготовленими… з характером… можна ще півгодини перераховувати їхні позитивні якості. Ми ж похвалитися цим не можемо. Наробили помилок... створили два стандартні положення і пропустили два голи. Після цього футболісти повноцінно не могли налаштуватися на командні дії та гра потроху розсипалася. Створювали моменти, але не встигали повернутися у захист", - цитує наставника клубна прес-служба.

Нагадаємо, 10 серпня лучани програли в Харкові з рахунком 4:0.

"Ми могли зіграти краще… Але 4:0 це забагато... Я не очікував такого від деяких футболістів. Молоді гравці, які мали б проявити себе нестандартно, з азартом, вийшли на поле переляканими", - додав Кварцяний.

На його думку, футболісти бояться взяти гру на себе.

"Але це біда нашого дитячого футболу, гравці не навчені грати в один-два дотики, не можуть проявити індивідуальну майстерність. І ми отримуємо гравців, яких дуже важко перевчити. На тренуваннях може щось і виходить, але у грі роблять все навпаки", - вважає тренер.

Також він розкритикував за повільність Богдана Шершуна, який діяв на позиції опорного захисника.

"Він зіграв повільно, але це не його позиція. Ми взяли його тому що він досвідчений гравець і непогано грає центрального захисника. Я боявся, що молодий Карасюк буде хвилюватися на цій позиції, а Шершун зіграв сьогодні так повільно, що я його не впізнав. Але це наша проблема, у мене немає кого поставити в центрі поля, щоб грав швидше", - зауважив Кварцяний.

"Є гравці, які не можуть швидко бігати, але можуть швидко виконувати індивідуальні дії, як Соуза, який віддав в першому таймі чотири довгих передачі з яких було зароблено два гольових стандарти. А мої гравці цього не робили. Соуза також не бігав, але грав грамотно як диспетчер. Також у нас немає швидких нападаючих, які можуть втікати від захисників", - пояснив тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нафіга брати такого нападника як шумахер і потім казати що у нас немає швидких нападаючих. Треба краще шукати. Враховуючи що кварц постійно програє Металісту що у дома що і на виїзді і футболістів туди із Волині багато пішло. Так що у дома ми їм теж програємо і це точно. можна піти і поставити ставку.
Відповісти
за Шумахера погоджуюсь, дома ,того року Волинь ніби виграла у метала?Кварцяний просто побачив кого металіст накупляв,потім порівняв зі своїми,подумав що йому б грошенят,вщипнув себе і проснувся...
Відповісти
Для чого було набирати високих футболістів, а потім казати, що вони повільні. За Шумахера я вже казав, що це рівень чемпіонату району. А чого Кварц вчепився до Шершуна? Та Шиков у кожному матічі проблеми привозить. у Харкові повезло, що суддя "червону" йому не дав. І він вважається кращим. Чомусь тримає у запасі єдиного футболіста, що бігає, Задерецького.
Відповісти
Останні новини
«4:0 це забагато», – Кварцяний про поразку від «Металіста»
11 серпень, 2013, 09:11