Алюмінієвий профіль для дверей від надійного постачальника*

Алюмінієвий профіль для дверей від надійного постачальника*
Багатофункціональним та енергоефективним варіантом для вікон або дверей є алюмінієвий профіль для дверей. Такі системи можуть відрізнятися малою масою та вузьким профілем, що має високий рівень міцності.

Система алюмінієвих профілів відповідає потребам сучасного будівельного ринку та розроблена для виготовлення «теплої» віконної конструкції (глухими або з елементами, що відкриваються). Також в системі є профілі для дверних блоків зовнішнього і внутрішнього відкривання, можливо виконання одно- і двостулкових та вхідних груп дверей. Адаптерний профіль дозволяє інтегрувати віконні та дверні конструкції в фасадну систему. Профілі системи виготовляються з алюмінієвого сплаву, а монтаж віконних і дверних конструкцій проводиться згідно ГОСТу.

Перевага використання дверних профілів


Чому варто придбати дверний профіль:
• Широкий варіант виду та форми - властивості такого матеріалу можуть дозволяти робити алюмінієві профілі для дверей будь-якого розміру і способу відкривання. Також можливе виготовлення нестандартної архітектурної та дизайнерської форми під замовлення.
• Естетична привабливість. Відрізняються зовнішнім виглядом та можуть пофарбуватися методом сублімації, анодування і порошкового фарбування.
• Міцність. Матерівл значно легше інших, але міцніше і жорсткіше більш ніж в 20 раз на відміну від ПВХ. Завдяки цій властивості алюмінієвий профіль виходить невеликої товщини, що має важливість під час використання тонкої світлопрозорої конструкції в сучасних інтер'єрах.

Алюмінієві двері можливо встановлювати в дверні прорізи стін з інших матеріалів.
Сучасний дизайн профілю надасть дверній системі нових витончених форм, які прекрасно можуть поєднуватися з різним типом водобудов. Крім традиційної прямокутної форми, алюмінієві профілі мають м'які або округлі форми, чи обтічну форму.

Головною відмінністю дверей з алюмінієвого профілю від ПВХ - це великий експлуатаційний строк. Завдяки такій жорсткій конструкції, вони зможуть встановлюватись в будинках великої прохідності (магазини, кафе, банки, бізнес-центри і т.п.), де потрібна висока якість та максимальна функціональність, яка зберігається при великому навантаженні та інтенсивній експлуатації.

Способи відкривання дверей з алюмінієвого профілю такі ж, як у ПВХ. Профільні двері з алюмінію дуже часто застосовуються і в тих випадках, коли необхідно встановити автоматичні двері. Автоматику можна поставити практично на будь-які типи профілів, але конкретні особливості необхідно погоджувати з виробниками дверної автоматики.
З алюмінієвого профілю можуть бути виконані спеціальні двері: протипожежні та захисні. Багато виробників профілів не тільки мають подібні розробки, але і сертифікували свою продукцію (для протипожежних дверей - це обов'язкова умова).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.